Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

07 Ghost Kostymer


07-Ghost Teito Klein Cosplay kostyme
Nkr1,419.43  Nkr582.92
59% OFF

07-GHOST Frau Birkin brun Cosplay
Nkr405.43  Nkr179.31
56% OFF

07-CHOST KONATSU·WALLEN lys brun Cosplay
Nkr432.47  Nkr197.25
54% OFF
Zaiphon er "magic" av 07-spøkelser er verden, evnen til å konvertere liv energi i forskjellige former for strøm (det er Zaiphon som holder kontinentet flytende). Det er kontrollert av konvertering av sterke følelser i energi, og den kraft som kommer fra Zaiphon ofte tar form av ord, selv om folk kan bruke våpen til kanal sa energi. De som har muligheten til å bruke Zaiphon er sjeldne og tenkte å bli velsignet av Gud. Hver brukers kapasiteter er ulike, og i mange tilfeller, gjenspeiler deres natur. Zaiphon generelt er kategorisert i tre typer:
helbredende Zaiphon: personer med helbredende Zaiphon er i stand til å helbrede sår og dele eller overføre deres Zaiphon til andre. tegn som bruker primært helbredende Zaiphon er Labrador, Assistant erkebiskop Bastien, kongeriket Ouka og Capella.
støtende Zaiphon: folk med støtende Zaiphon kan angripe fiender og beskytte seg selv mot angrep rettet mot dem. tegn som bruker primært støtende Zaiphon er Teito, Mikage, Ayanami, Hakuren, Frau og Capella.
manipulering Zaiphon: personer med manipulering Zaiphon ( Som er spesielt sjeldne) kan flytte andre objekter på vil. Castor bruker denne typen Zaiphon.


er det mulig å lære seg å bruke mer enn én versjon av Zaiphon, men folk som klarer å gjøre det er få og langt mellom.Det er en rekke ulike våpen brukes til å manipulere Zaiphon, den mest vanlige er bascule. Med bascule, folk kan kanalen deres Zaiphon og bruke den til flere formål. Forskjellige typer Zaiphon har ulike effekter når det brukes gjennom en bascule: de med helbredende Zaiphon kan ikke direkte angripe et Kor, men de kan begrense og fjerne Kor fra elendige folk, og de med offensive Zaiphon kan direkte angripe en Kor.


i henhold til en flere hundre år gammel myten, Gud for død, Verloren (nederlandsk eller tysk for tapte eller dømt), 'drept' datter av den øverste av himmelen og ble tvunget til å flykte til jorden. i Retribution, Verloren invadert hjerter folk, som sklir inn i fortvilelse. klaget over folk lider, det ypperste av himmelen sendt syv himmelske lys For å hjemsøke Verloren. kalt "Seven Ghosts", de er sagt å ha forseglet Verloren på jorden og serveres hardrockerne som voktere av Empire. mødre ofte fortelle sine barn at hvis de er slem, de syv spøkelser kommer for å ta dem away.


selv om Verloren har vært forseglet unna i Pandoras eske for over 1000 år, hans bud, kor, finn og kontakt mennesker til å bringe dem under hans innflytelse. Hvis en kontrakt er laget, et merke på personens brystet. Dette er kjent som "Verloren's Curse," og den angir ett hjerte som ble spist av mørket. Én av de plikter for " 07-spøkelser" er å kjempe mot Verloren og hans forbannelse og prøver å stoppe kontrakter fra innfridd. Bare Bishops kan fjerne Verloren's curse.


den 07-Ghosts er inngår i mennesker med slike ekstraordinære Zaiphon ferdigheter som de er vurdert til å bli velsignet av Gud. De opprinnelig ble fragmenter av Verloren, og de ble sendt ned til jorden ved den øverste På himmelen for å stoppe Verloren. Hver av de 07-spøkelser har døde i sitt tidligere liv, og de beholder minnene deres av deres tidligere liv. Frau, Castor, Labrador, Fia Kreuz og Lance har blitt avslørt for å være spøkelser så langt; alle av dem har merket av sine spøkelser på hendene. Ghosts' navn er Zehel, fest, profesjonell be. .., Landkarte, Reliquie (eller relikt), Ea og Vertrag, som alle har nederlandsk eller tysk opprinnelse. Hver av de Spøkelsene har en bestemt effekt:
Zehel - 斬魂 "den nyskapende ånd" (Frau, Ghost som servere lenker)
Hardersen - 繋魂 "knyting Ånd" (Castor, Ghost som binder sjeler sammen)
profesjonell be. .. - 言魂 "Den talende Ånd" (Labrador, Ghost som prophesies)
Reliquie (kan også skrevet som "relikt") - 遺魂 "testamenterte bort Ånd" (Lance, Ghost som ser en fortid)
Vertrag - 契魂 "pantsettelse Ånd" (Fea Kreuz, Ghost som manipulerer sjeler)
Landkarte - 消魂 "slokkingsapparat Ånd" (Katsuragi, Ghost som sendte noe eller sig bort til et bestemt sted)
Ea - 醒魂 "Den sovende Ånd" (Kal, Ghost som tildeler numre til hver sjel i verden og bestemmer deres bestemmelsessted etter døden)
noen versjoner kan oversette spøkelser navn feil. Siden alle navn kommer fra tysk, har navnene en betydning i dette språk, og er ikke bare et navn. Det er for eksempel vanlig å se navnet "Randkalt". "Rand" betyr "edge", "kalt" betyr "kald", og navnet meningsløse. i den andre hånden, navnet "Landkarte" betyr "kart", som tilsvarer Landkarte evne. Det samme skjer med spøkelsene Reliquie (oversatt Rilect, ikke et tysk ord) og Eher (Ea, ikke en tysk word).