Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

World of Warcraft Kostymer


Blizzard WOW Tribal Black Backpack
Nkr433.25  Nkr389.91
10% OFF

Blizzard WOW Alliance Black Backpack
Nkr433.25  Nkr389.91
10% OFF

Verden av Warcraft natt Elf Cosplay kostyme
Nkr1,703.35  Nkr861.03
49% OFF

Verden av Warcraft Blood Elf Cosplay kostyme
Nkr1,378.87  Nkr654.68
53% OFF
Som figurene blir mer utviklet, de få ulike talenter og ferdigheter, som krever at spilleren til å ytterligere definere evnene til figuren som.tegn kan velge fra en rekke yrker, for eksempel tilpasning, blacksmithing, eller gruvedrift. tegn kan lære fire sekundære ferdigheter: arkeologi, matlaging, fiske, og førstehjelp. tegn kan danne og bli med laug, slik at tegn innenfor Guild tilgang til lauget's chat kanal, lauget navn og eventuelt slik at andre funksjoner, inkludert en Guild tabard, Guild bank og dues.


mye av verden av Warcraft spille omfatter fullføring av oppdrag. Disse oppdragene, også kalt "oppgaver" eller "oppdrag", er vanligvis tilgjengelig fra npcer. oppdrag vanligvis belønne spilleren med noen kombinasjon av erfaringspoeng, elementer, og i spill penger. oppdrag gjør tegn til å få tilgang til nye ferdigheter og evner, og utforsk nye områder. Det er gjennom oppdrag som mye av spillets historie er fortalt, både gjennom jakten er tekst og gjennom skrevne NPC handlinger. oppdrag er knyttet Med et felles tema, med hver påfølgende Quest utløst av fullføringen av den forrige, som danner en Quest kjedet. oppdrag ofte innebære å drepe en rekke skapninger, samler et visst antall av ressurser, finne en vanskelig å finne objektet, taler til forskjellige spillbare figurer, besøke bestemte steder, samhandle med objekter i verden, eller å levere et element fra ett sted til another.


mens en figur kan spilles av på sin egen, kan spillerne gruppe med andre for å takle mer utfordrende innhold. De fleste slutten utfordringer er utformet på en måte som de bare kan overvinne mens i en gruppe. På denne måten, tegn klasser brukes i bestemte roller i en gruppe. verden av Warcraft bruker en "uthvilt bonus" systemet, å øke som en figur kan få erfaringspoeng etter at spilleren har brukt tid bort fra spillet. Når en karakter dør, blir det et ghost-eller wisp for natt Elf tegn på en nærliggende kirkegården. tegn kan bli gjenopplivet av andre tegn som har mulighet, eller kan gjenopplive ved Å flytte fra kirkegården til det sted hvor de døde. Hvis en figur er tidligere nivå ti og de gjenopplive på en kirkegård, elementene utstyrt av figuren nedsette, som krever penger og en spesialist NPC for å reparere dem. Artikler som har redusert tungt bli ubrukelige til de er reparert. Hvis plasseringen av figuren din kropp kan ikke nås, kan de bruke en spesiell "ånd healer" NPC å gjenopplive på kirkegården. Når ånden healer gjenoppliver en figur, elementer montert av tegn på at tid er ytterligere redusert, og figuren er betydelig svekket av det som er i spillet kalt "resurrection sykdom" for opptil ti minutter, avhengig av figurens nivå. Dette "resurrection sykdom" oppstår ikke og element redusert yteevne er mindre alvorlig hvis tegnet tålt tidens tann ved å finne sin kropp, eller gjenoppstår av en annen spiller gjennom spesielle elementer eller spells.


verden av Warcraft inneholder en rekke mekanismer for player versus player (PvP) spille. Spillere på player versus environment (PVE) servere kan velge å " Flagget" seg selv, og gjør seg selv attackable for spillere på motsatt faction. [ 32] avhengig av riket, PvP kamp mellom medlemmer av stridende parter er mulig i nesten enhver tid eller plassering i spillet - den eneste unntak er start soner, der PvP "flagget" må være aktivert av spilleren som ønsker å kjempe mot spillere med motsatt faction. PVE (kalt normal eller RP) servere, derimot, gjør at en spiller til å velge om eller ikke til å delta i kamper mot andre spillere. På begge typer server, det er spesielle områder av verden hvor fri-for-alle kampene er tillatt. slagmarker, for eksempel, er lik dungeons: bare et sett antall tegn kan angi en enkelt kamparena, men ekstra kopier av slagmarken kan bli gjort for å gjøre plass til ekstra spillere. Hver kamparena har et sett mål, for eksempel å fange et flagg eller å bekjempe en motstående generelt, som må fullføres for å vinne slagmarken. konkurrerer i slagmarker belønninger tegn med brikker og ære steder som Kan brukes til å kjøpe armor, våpen, og andre generelle elementer som kan hjelpe en spiller i mange områder av spillet. Vinnerne får mer ære og brikker enn tapere. Men, spiller også tjene ære når de eller andre interessante lagkamerater kill spillere i en battleground.