Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Pirates of Carribean Kostymer

Å kontrollere verdenshavene, Herren Cutler Beckett dreper alle som forbundet med piratkopiering og bruker Davy Jones til å ødelegge alle pirat skip på havene. Condemned fanger synger "vinsj farger" for å tvinge de ni Pirate lords til stevne på Shipwreck Cove, men sent kaptein Jack Sparrow, piraten Herren av det karibiske hav, aldri utnevnt en etterfølger. Kaptein Barbossa avledninger vil, Elizabeth, Tia Dalma og mannskapet på Black Pearl for å redde Jack fra Davy Jones' Locker. Sao Feng, piraten herren i sør Kina havet, besitter et kart til den Locker kalt "Navigasjonskart". Vil kjøp med Feng for perle i bytte for Sparrow, så vil kan redde sin far fra Davy Jones' skip, Den flygende Dutchman.


i mellomtiden, Davy Jones ødelegger flere piratskip og etterlater ingen overlevende. Dette fører til Beckett tigeren Jones for å informere om sin beslutning om å plassere brystet til Davy Jones om bord skipet hans og plasser Royal Marines for å verne den under kommando av Admiral James Norrington.


mannskapet reiser inn i oppbevaringsboksen og Henter Sparrow. Som Pearl søker en escape rute, døde sjeler flyte forbi, inkludert Elizabeths far Weatherby Swann. Tia Dalma avslører at Davy Jones var utnevnt av Calypso, hans kjæreste og gudinnen for havet, til ferge døde til den neste verden, i retur, Jones kan trinn på land for én dag hver ti år. Når hun ikke klarte å møte ham, han forlatt sin plikt og forvandlet til et monster.