Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Fairy Tail Kostymer

Fairy Tail (フェアリーテイル Fearī Teiru) er en japansk manga-serien skrevet og illustrert av Hiro Mashima. Det har blitt publisert i ukentlig Shōnen Magazine siden 2. august 2006, og er publisert av Kodansha i 30 tankōbon volumer, de enkelte kapitlene blir publisert i tankōbon bindene av Kodansha, med den første utgitt på Desember 15, 2006, og 37th volum utgitt 20. april 2013. Fairy Tail følger eventyrene til Lucy Heartfilia, en teenage veiviseren (魔導士 madōshi? ), som slutter seg til titulære veivisere' Guild og team opp med andre Guild medlem Natsu Dragneel som han søker etter dragon Igneel.


kapitlene har blitt tilpasset til en anime-serien produsert av A-1 bilder og Satelight, som begynte sendinger i Japan i 2009. I tillegg, A-1 bilder og Satelight har utviklet fem opprinnelige video animasjoner, en animert film, Fairy Tail filmen: Phoenix-prestinne og tatt til våpen, og en sjette original video Animation, som er forløperen til filmen. serien avsluttet 30. mars, 2013.Men Dager etter at kunngjøring, det vil si 4. mars Mashima kunngjort på sin Twitter konto at anime vil ikke ende ennå, og at repriser av anime vil begynne vises på TV Tokyo under tittelen Fairy Tail Best på 4. April 2013.


serien ble opprinnelig lisensiert for en engelsk versjon i Nord Amerika av Del Rey Manga, som begynte å slippe de enkelte volumer på 25. mars 2008 og avsluttet sin lisensiering med 12 volum slipp i september 2010. I desember 2010, Kodansha Comics USA lisensiert serien fra Del Rey, og har siden fortsatt sin Nord-amerikansk utgivelse.Den sørøst-asiatiske nettverk Animax Asia luftes en engelsk versjon av serien for tre sesonger fra 2010 til 2013. anime har blitt lisensiert av Funimation Entertainment for et engelsk versjon i nord America.