Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Resident Evil Kostymer


Resident Evil Jill Valentine Cosplay kostyme
Nkr1,757.43  Nkr807.21
54% OFF

Resident Evil 5 Barry Burton Cosplay kostyme
Nkr1,757.43  Nkr807.21
54% OFF
Overlevelsesskrekksjangeren video game Resident Evil debuterte på PlayStation i 1996, og ble senere overført til Sega Saturn. Det var en kritisk og kommersiell suksess, [ 3] ledende til produksjon av to oppfølgere, Resident Evil 2 i 1998 og Resident Evil 3: Nemesis i 1999, både for PlayStation. en port i Resident Evil 2 ble utgitt for Nintendo 64. I tillegg, porter av alle tre ble utgitt for Windows. Det fjerde spillet i serien, Resident Evil Code: Veronica, ble utviklet for Sega Dreamcast og utgitt i 2000, etterfulgt av porter på 2 og 3. Resident Evil Code: Veronica ble senere utgitt på nytt for Dreamcast i Japan i en oppdatert form som kode: Veronica komplett, som følger med små endringer, mange som handlet om historien filmklipp. Denne oppdaterte versjonen ble senere til PlayStation 2 og Nintendo GameCube under tittelen koden: Veronica X.


til tross tidligere kunngjøringer som det neste spillet i serien vil bli utgitt for PlayStation 2, som resulterte i Oppretting av en relaterte spill kalt Devil May Cry, serien, og produsenten Shinji Mikami bestemte seg for å gjøre serien eksklusivt for Nintendo GameCube. [ 4] de neste tre spillene i serien med en ny versjon av det opprinnelige Resident Evil og forløperen Resident Evil Zero, begge utgitt i 2002, så vel som Resident Evil 4-ble alle frigitt i utgangspunktet som GameCube filmtalentene. Resident Evil 4 ble senere utgitt for Windows, PS2 og Wii. I tillegg, det GameCube mottatt porter for de tidligere Resident Evil oppfølgere. Til tross for dette eksklusivitet avtale mellom Capcom og Nintendo, Capcom utgitt flere Resident Evil-spillene for PS2 som ikke ble ansett som direkte sequels.


en trilogi av Guncon--kompatible lysvåpenspill kjent som Gun Survivor serie første person spill. Den første, Resident Evil Survivor, ble utgitt i 2000 for PlayStation og PC, men fikk middelmådig omtaler. Den påfølgende spill, Resident Evil Survivor 2 kode: Veronica og Resident Evil: Dead Aim, gjort det noe bedre. [ 6] Dead Aim er faktisk Den fjerde Gun Survivor spill i Japan, med Gun Survivor 3 som er den Dino Crisis spin-off av Dino Stalker. i samme sjangeren, The Chronicles serien har første person spill, riktignok på en på skinner banen. Resident Evil: Umbrella Chronicles ble utgitt i 2007 for Wii, med en oppfølging, Resident Evil: The Darkside Chronicles utgitt i 2009.


Resident Evil Outbreak er et online-spill for PS2, utgitt i 2003, med en rekke episodebaserte fortellinger i Raccoon City inn under samme periode som Resident Evil 2 og 3. Det var det første i serien, og den første overlevelsesskrekkspillet tittel til har samarbeidsspilling og flere spillere online støtte. Den ble etterfulgt av en oppfølger, Resident Evil Outbreak File #2. Raccoon City er en storby ligger i Arklay fjellene i Nord Amerika som bukket under for den dødelige T-virus Outbreak og ble dermed ødelagt via en kjernefysisk missilangrep tatt ut av USAS myndigheter. byen serveres en kritisk knutepunkt for seriens progresjon som en av de viktigste katalysatorer Til Paraply er ulykken så vel som inngangsport for noen av seriens mest bemerkelsesverdige characters.


Resident Evil Gaiden er et action-adventure-spillet for den Game Boy Color med en RPG-kampsystem. Det har også vært flere nedlastbare mobil spill basert på Resident Evil-serien i Japan. Noen av disse mobile spill har blitt utgitt i Nord-amerika og Europa gjennom T-Mobile. På Sony pressekonferanse under E3 2009, ble det annonsert at Resident Evil Portable vil bli frigitt for PlayStation Portable, beskrevet som en helt ny tittel som blir utviklet med "PSP gå i hu" og "helt annerledes for en Resident Evil-spillet". Men, som i 2012, ingen ytterligere kunngjøringer har blitt gjort, og spillet er vurdert til å ha vært cancelled.


i mars 2011, Capcom avslørte den tredje-person skytespill Resident Evil: Drift Raccoon City, som er utviklet av Slant Six Games for PlayStation 3, Xbox 360 og Microsoft Windows og utgitt i mars 2012. et overlevelsesskrekkspill for Nintendo 3DS, Resident Evil: Revelations, ble utgitt i februar 2012. I oktober samme år, den neste mønstret oppføring i serien, Resident Evil 6, ble frigitt til blandede anmeldelser, [ 15] men entusiastisk forhåndsbestill sales.


HD samlinger utgitt HD porter av Resident Evil 4 Resident Evil: Code Veronica X Resident Evil: Umbrella Chronicles, og Resident Evil: The Darkside Chronicles.


på grunn av den lave salg av Resident Evil 6 det ble avslørt på 31. januar at det er en høy sannsynlighet for en start på nytt til serien kommer fra en tilbakemelding fra fans.