Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

The Wizard of Oz Kostymer


Trollmannen fra Oz Tinman Voksen drakt
Nkr2,027.83  Nkr1,031.42
49% OFF

Trollmannen fra Oz Sexy Glinda Voksen drakt
Nkr1,892.63  Nkr941.72
50% OFF

Trollmannen fra Oz Paul jente Voksen
Nkr1,284.23  Nkr627.81
51% OFF


Trollmannen fra Oz Paul tenåringen kostyme
Nkr1,284.23  Nkr627.81
51% OFF

Munchkin Coroner Voksen drakt
Nkr1,757.43  Nkr896.91
49% OFF


Trollmannen fra Oz Scarecrow Voksen drakt
Nkr1,622.23  Nkr762.32
53% OFF

Trollmannen fra Oz Paul Voksen drakt
Nkr1,121.99  Nkr582.92
48% OFF

Trollmannen fra Oz Glinda Voksen drakt
Nkr2,433.42  Nkr1,166.01
52% OFF


Trollmannen fra Oz Munchkin Kid Voksen drakt
Nkr1,622.23  Nkr762.32
53% OFFI 1905 Kansas, Oscar "Oz" Diggs fungerer som en små-tid magiker i en reiser Circus. Som en storm nærmer seg, Circus kraftkar lærer Oscar har flirted med hans hustru og går til å angripe ham. Oscar kommer ut i en varmluftsballong, men suges inn i en tornado som tar ham til landet Oz. Det heksa Theodora mener ham til å bli en veiviser profeterte for å styrte den onde heksen som drepte kongen av Oz. En rute til Emerald City, Oscar flørter med Theodora, som forelsker seg i ham, som ønsker å være hans dronning når han regler Oz. De støter på den flygende monkey Finley, som løfter et liv gjeld til Oscar når han sparer Finley fra en lion.


ved å nå Emerald City, Oscar oppfyller Theodora søster Evanora, som er skeptisk til Oscar er den spådd frelser. Evanora forteller Oscar som den onde heksen befinner seg i den mørke skogen og kan bli drept ved å ødelegge hennes tryllestaven, kilden til hennes krefter. Oscar og Finley er sluttet en rute til Skog av China Girl, en ung, levende china doll som hjem og familie var blitt ødelagt av den onde heksen. De tre nå skog og, når du henter tryllestaven, oppdag den "ugudelige heks" for å være Glinda God heks, som forteller dem Evanora er den sanne ugudelige heks. Evanora ser dette med henne crystal ball og manipulerer Theodora mot Oscar av magisk å lage en kopi av musikken for Oscar hadde tidligere gitt Theodora (så vel som alle andre kvinnen han noensinne hadde møtt) og også ved å vise Theodora et bilde av Oscar med Glinda, han prøver å court alle tre hekser. Hun tilbyr sønderknust Theodora en magisk Apple hun lover vil ta henne hjertesorg. Theodora bitt i den, realisere for sent at Evanora var den ekte ugudelige heks alle sammen, og forvandles til en heartless, grønne ugudelige heks som Apple gjør at hennes hjerte til shrivel opp og die.


Glinda gir Oscar's gruppe til henne domene i Oz for å slippe ut Mørk Dronning Evanora hær av Winkies og flygende bavianer. Hun giljotinen hengende over seg betror til Oscar At hun vet han ikke er virkelig en veiviser. Men hun fortsatt mener hun kan fortsatt hjelpe dem stoppe Evanora, og gir ham en "hær" av Quadlings, tinkers, og misliker å gjøre det. Theodora går inn Glinda's domene, og mangt avslører sin nye, heslige utseende til Oscar før truer med å drepe henne og hennes allierte med Emerald City er godt forberedt hær. Oscar despairs som dets hær ikke kan bekjempe de onde hekser, men etter å fortelle Kina jente om eventyrene til hans helt Thomas Edison, innser han de kan slåss ved hjelp prestidigitation.


Glinda og hennes motiver montere en spotte angrep på de ugudelige hekser' slott ved hjelp av en automatisert hær av scarecrows mangfoldige snødekte baner av tykk tåke. Den ugudelige hekser blir lurt til å sende sine flygende bavianer gjennom en Poppy feltet som setter bavianer å sove. Men to bavianer klarer å fange Glinda, som er brakt til byen square og enchained. i mellomtiden, Oscar infiltrerer Emerald City med sine allierte, bare for å tilsynelatende ignorere dem i en varmluftsballong lastet med kongens gull, Som Theodora ødelegger med en ildkule. Oscar deretter i hemmelighet avslører at han hans venner, å ha forfalskes hans død. Oscar bruker en skjult røyk maskinen og bilde projektor til å presentere en gigantisk, holografisk bilde av hans ansikt som hans "ekte" form, og et fyrverkeri til å angripe og skremme onde hekser. Evanora forferdelig underfull vis skjuler seg i hennes slott mens Theodora hun er hovedmistenkt på hennes sopelime, kan ikke skade den "uovervinnelige" veiviseren, Oscar sier Theodora er velkommen tilbake, skal hun finne bra i sitt hjerte igjen. Glinda er frigjort av Kina jente og nederlag Evanora, å ødelegge de onde heksens Emerald halskjede som skjuler sin sanne, Crone-lignende utseende. De landsforvist Evanora er bortført av de to gjenværende flygende baboons.


filmen avsluttes med Oscar, nå Konge av Oz, bruke sin projektor for å opprettholde livssyn han fortsatt er en mektig frelser og holder borgerne av Oz usa mot de onde hekser. også han presenterer gaver til sine venner: Master mekke, som bidro til å bygge opp sine maskiner, mottar Oscar's camping-verktøyet forskyve; Knuck, Gretne Munchkin Herald og en alliert av Glinda, mottar en maske med en smiley, den hardt prøvede Finley mottar Oscar's vennskap; og Kina jente godtar hennes venner som sin nye familie. Til slutt, Oscar tar Glinda bak gardiner av sin projektor og kyss her.