Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Harry Potter Kostymer

Romanene dreier seg om Harry Potter, en foreldreløs som oppdager at i en alder av elleve som han er en veiviser, levende innenfor den ordinære verden av ikke-magiske, eller spiongomper klarer å grave frem noe, folk. Hans evne er medfødt og slike barn er invitert til å delta på en skole som lærer de nødvendige ferdigheter for å lykkes i denne verdenen. Harry blir en student ved Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom og det er her hvor de fleste av romanene' hendelser finner sted. Som Harry utvikler seg gjennom hans oppvekst, lærer han å overvinne problemer som møter ham: magisk, sosiale og følelsesmessige, inkludert vanlige teenage utfordringer som vennskap og undersøkelser, og større test av å forberede seg til konfrontasjon som ligger ahead.


hver bok chronicles ett år i Harrys liv med den viktigste fortellingen som blir satt i årene 1991-98. bøkene inneholder også mange tilbakeblikk, som ofte blir opplevd av Harry vise minnene av andre tegn i en enhet som kalles et Pensieve.


miljøet Rowling opprettet er helt separat fra virkeligheten likevel tett knyttet til det. Mens De fantasy landet Narnia er et alternativt univers og Ringenes Herre' Middle Earth en mytiske fortid, en verden av Harry Potter finnes i parallelle innenfor den virkelige verden og inneholder magiske versjoner av vanlige elementer i hverdagen. Mange av sine institusjoner og steder, for eksempel London. Det består av en fragmentert samling av oversett skjult gater, gamle puber, lonely land herregårder og avsidesliggende slott som er usynlig til spiongomper klarer å grave frem noe population.