Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Spider-Man KostymerSpider-Girl klassisk småbarn/Barn kostyme
Nkr1,121.99  Nkr538.11
52% OFF

Spider-Girl barn/tenåring kostyme
Nkr1,216.63  Nkr582.92
52% OFF


Pink Spider jente småbarn/Barn kostyme
Nkr1,121.99  Nkr538.11
52% OFF

Black Cat Girl barn/tenåring kostyme
Nkr1,257.19  Nkr627.81
50% OFF


Spider-Man 3 Barn kostyme
Nkr1,257.19  Nkr627.81
50% OFFSpider-Man er en fiktiv figur, en tegneserie superhelt som vises i tegneserier publisert av Marvel Comics. i tegneserien Spider-Man er ofte referert til som "Spiderman", "nettslyngeren", "veggkrabberen", eller "web-hode". Opprettet av writer-editor Stan Lee og writer-tegneren Steve Ditko, han først dukket opp i Amazing Fantasy #15 (August 1962). Lee og Ditko unnfanget den karakter som en foreldreløs løftet opp av sin tante kan og onkel Ben, og som tenåring, å måtte forholde seg til den normale stridighetene i oppvekst i tillegg til de av et skremmende crimefighter. Spider-Man ®s skaperne gav ham super styrke og smidighet, muligheten til å klistrer seg til de fleste overflater, skyte edderkopp-nett ved hjelp håndledd-montert enheter av sin egen oppfinnelse som han kalte "web-skytespill", og reagere på fare raskt med sin "Spider-sense", som gjør ham til å bekjempe sin foes.


når Spider-Man først dukket opp i det tidlig 1960s, tenåringer i superhelt tegneserier var vanligvis datasentere Til rollen som medhjelper til hovedpersonen. Spider-Man -serien brøt bakken ved med Peter Parker, en teenage high school-elev og person bak Spider-Man ®s hemmelige identitet som "self-enda mer med avvisning, et utilstrekkelig signal varsles, og ensomhet" unge lesere kan tilknytte. i motsetning til tidligere teen helter som Bucky og Robin, Spider-Man ikke dra nytte av å være den protesjé av enhver voksen superhelt ledsagere som Captain America og Batman, og dermed hadde for å lære for seg selv at "med stor kraft det må også komme stort ansvar" -en linje inkludert i en tekstboks i den endelige panel av den første Spider-Man -historien, men senere i ettertid tilskrives hans verge, den sene Uncle Ben.


Marvel har Spider-Man i flere tegneserien, den første og lengste varer av som har tittelen den fantastiske Spider-Man . Over år, Peter Parker figur har utviklet fra sjenert, nerdete high school-studenten til urolig men utgående college student, til gift high school lærer til, i sent 2000s, en enkelt frilansfotograf, hans mest typisk voksen rolle . I 2010s han kommer the Avengers og de fantastiske fire, Marvels flaggskip superhelt lag. i desember 2012 Peter Parker døde mens han var i hans fiende Doctor Octopus mens Doctor Octopus levde på innsiden av Peter Parker er kroppen som overordnet .


Spider-Man Spider-Man er en av de mest populære og kommersielt vellykket superhelter. [ 2] som Marvels flaggskip karakter og maskot for selskapet, har han dukket opp i mange former for medier, inkludert flere animerte og live-action tv viser, syndikert avis tegneserier, og en serie filmer med Tobey Maguire som "vennlige" helt i første tre filmer. Andrew Garfield har tatt over rollen som Spider-Man i en omstart av filmene. Reeve Carney stjerner som Spider-Man i 2010 Broadway musikalske Spider-Man : Slå av mørke. Spider-Man plassert 3 på IGN's Top 100 tegneserie helter av alle tid i 2011,