Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Star Trek KostymerStar Trek svart Voksen Undershirt
Nkr1,216.63  Nkr582.92
52% OFFStar Trek hemmelige ønsker blå kjole
Nkr1,081.43  Nkr538.11
50% OFFStar Trek hemmelige ønsker rød kjole
Nkr1,081.43  Nkr538.11
50% OFFStar Trek er en amerikansk science fiction serien underholdning opprettet av Gene Roddenberry og for tiden under eierskap av CBS og Paramount. Star Trek: Den opprinnelige serien og live-action TV spin-off viser, Star Trek: Den neste generasjonen, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager og Star Trek: Enterprise samt Star Trek film serien utgjør de viktigste Canons. har det også vært Star Trek: Den animerte Series.


westernfilmer som vogn tog, sammen med Horatio Hornblower romaner og Gulliver's reiser, inspirert Roddenberry når han laget den første Star Trek. Deretter fulgte den galaktiske eventyrene til James T. Kirk og mannskapet på en utforsking av et 23-tallet galaktiske "United Federation av planeter" - Starship foretak. Denne første serien, nå kalt "den opprinnelige serien", debuterte i 1966 og kjørte for tre sesonger på NBC. Disse eventyrene fortsatte i det kortvarige Star Trek: The Animated Series og seks spillefilmer. Fire spin-off tv-serien Til slutt ble produsert: Star Trek: Den neste generasjonen, etterfulgt av mannskapet på en ny borde stjerneskipet Enterprise århundre etter den opprinnelige serien, Star Trek: Deep Space Nine og Star Trek:


Voyager, satt contemporaneously med neste generasjon, og Star Trek: Enterprise, satt før den originale serien, i de tidlige dager av menneskelig galaktisk reise. Fire ekstra neste generasjon har filmene ble produsert. i 2009, forløperen til den opprinnelige serien (angitt i en alternativ tidslinje) Star Trek har en ny kastet skal forestille yngre versjoner av mannskapet fra den opprinnelige Foretak ble frigitt. en oppfølger til denne filmen, Star Trek i mørke, hadde premiere 16. mai 2013.


Star Trek har oppnådd kultstatus fenomenet i flere tiår. Fans av serien er kalt Trekkies eller Fjellvandring. serien spenner over et bredt spekter av spin-off inkludert spill, figurer, romaner, leker, og tegneserier. Star Trek hadde en tema attraksjon i Las Vegas som åpnet i 1998 og avsluttet i september 2008. minst to museum utstillinger av rekvisitter reise Verden. serien har også sitt eget fullverdige konstruert språk, mektige flåten. Flere parodier har blitt laget av Star Trek og fansen, på tross av Star Trek episoder på TV, og flere vifte Productions har blitt produsert i at void.


Star Trek er kjent for sin innflytelse på verden utenfor av science fiction. Det har blitt omtalt som en inspirasjon for flere teknologiske oppfinnelser som mobiltelefonen. I tillegg vis er kjent for sine progressive sivile rettigheter kampstillinger. Den opprinnelige serien inkludert en av TV-ens første multiracial kaster, og det første overførte pokershow inter-rasistiske kyss. Star Trek referanser kan være funnet i hele populære kultur fra filmer som ubåt thriller Crimson Tide til tegnefilmserien South Park.