Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Blood+ Kostymer


Saya Otonashi antrekk fra blod
Nkr1,622.23  Nkr627.81
61% OFFBlood+, uttales som "Blod Plus", er en anime serien produsert av Production I. G og Aniplex og regissert av Junichi Fujisaku. serien hadde premiere i Japan på Sony's anime satellittkanal, Animax, så vel som på landbaserte nettverk, for eksempel MBS, TB, og RKB på 8. oktober, 2005. Den siste episoden luftes på September 23, 2006. Blood+ er lisensiert for internasjonal distribusjon i flere regioner gjennom Sony Pictures' internasjonale arm, Sony Pictures Television International (SPTI).


Blood+ ble inspirert av 2000 anime film blod: Den siste Vampyr, men det er bare noen få allusjoner og grunnleggende elementer fra filmen. Fujisaku har vært involvert med både arbeider, inkludert konstituert som direktør for blod+ og skriving av novelization av blod: Den siste Vampire.


Under seg av adoptivforeldre familie, Saya Otonashi har blitt levende livet til en blodfattig lider, men ellers vanlig skolejente, men henne lykkelig liv er knust når hun blir angrepet av en Chiropteran, læring som hun er Den eneste som kan bekjempe dem. bevæpnet med hennes spesielle katana, Saya legger ut på en reise med familien hennes, de allierte, og hennes Chevalier Haji, for å bli kvitt verden av Chiropteran trussel og gjenopprette hennes identitet. kurset av reisen avslører bakgrunnen historie Chiropterans og Saya fortid, som strekker seg inn i midten av det 19 synk inn


serien er i utgangspunktet satt i september 2005 Okinawa City (Koza), på Okinawa øya, nær OSS Kadena Air Base. i løpet av serien, Saya reiser over hele verden, fra Japan til Vietnam, Russland, Frankrike og til slutt USA, slåssing Chiropterans.