Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Guilty Gear Kostymer


Guilty Gear Sol Badguy Cosplay kostyme
Nkr1,703.35  Nkr807.21
53% OFF

Guilty Gear Chipp Zanuff Cosplay kostyme
Nkr1,703.35  Nkr717.51
58% OFF

Guilty Gear Margunn røde Cosplay kostyme
Nkr1,257.19  Nkr582.92
54% OFF


Guilty Gear Millia Rage Cosplay kostyme
Nkr1,149.03  Nkr538.11
53% OFF

Guilty Gear for Sol Cosplay kostyme
Nkr1,892.63  Nkr896.91
53% OFF

Guilty Gear Margunn blå Cosplay kostyme
Nkr1,257.19  Nkr582.92
54% OFFDet første spillet i serien, Guilty Gear ble utgitt på PlayStation i 1998. Den opprinnelige Guilty Gear var vanskelig og heavy metal estetikk var unike til 2D kampspill sjanger, og som gir en sterk kontrast til forgjengere for eksempel Darkstalkers og sporet på kampen. i tråd med den ser, musikken i dette spillet hadde det meste hard rock og heavy metal spor (vanligvis uvanlig for bakgrunnsmusikk i kampspill). Guilty Gear vunnet noen pris fra mainstream video spill trykk på for eksempel GameSpot, [ 1] selv om det gjorde ikke mye av en virkning på video spill marked, i stedet blir noe av en kulthit. Det er en mobile phone-porten på dette spillet kalt Guilty Gear Club.


utgivelsen av oppfølgeren Guilty Gear X på Dreamcast-konsollen i 2000 fått mye mer oppmerksomhet med sin spilling og mer detaljert grafikk. Guilty Gear X var en stor utvikling hoppe som det omtalte mange nye figurer som ikke er med i det første spillet i serien. Det hadde også en omfattende og detaljert historie-modus Som står på fra tiltak til den første Guilty Gear spillet. Noen hyllet Guilty Gear X som god konkurranse for den allestedsnærværende Street Fighter-serien. Guilty Gear X var det første i serien til å spawn mange revisjoner under Guilty Gear X navn. For eksempel, et Japan-bare slipp, Guilty Gear X Plus, ble også utgitt i 2001, som fast ulike spilling inconsistencies.


Guilty Gear popularitet i Japan har ført ut betydelige mengder varer. i 2001, Arc System Works og Sony Music slippes drama cder som magre ut historien i spillet i mer detalj. Disse drama CD-er inkludert fortellinger og stemmeleggingen gjort av de samme stemmene fra spillet. Kunst bøker ble også utgitt, som inneholder produksjon kunstverk og uante art som tegnes av Daisuke Ishiwatari.


i 2001, Sammy utgitt mobile bærbare versjoner av Guilty Gear-serien for WonderSwan: Guilty Gear Petit, og oppfølgeren Guilty Gear Petit 2 (senere i samme år). De fulgte den samme historien fra tidligere Guilty Gear X tittel. Disse spillene var bare Tilgjengelig i Japan.


i 2002, Guilty Gear XX (også kjent som Guilty Gear X2 i Nord Amerika) ble utgitt. Denne tittelen forsterkes av de individuelle historiene til hvert tegn og forbedret combo-systemet. Dette ble snart etterfulgt av Guilty Gear XX #Reload (uttales "skarpe Reload" ), som behandlet en rekke spilling ubalanser i XX og endret både lag og avstanden mellom tegn, lagt til en ny figur juridiske for bruk i turneringer, og førte den serien online for første gang med Xbox Live. Guilty Gear XX tittel har hatt den mest revisjoner med 5 andre titler, Guilty Gear XX aksent Core Plus R (2012) som den mest recent.


i 2004, Guilty Gear Isuka ( "Isuka" som betyr crossbill i japansk, og som representerer den måten to sverd clash) ble utgitt, med opp til fire spillere samtidig spilling, et siderullende modus kalt "Boost-modus", en kan tilpasses versjon av ett av figurer, en ny spillbar figur, og ulike andre tillegg. Dette spillet gjorde Ikke bære en XX i navnet sitt, og gjør dette til en original Guilty Gear-spill, ikke en revision.


i 2009, Arc System Works utgitt Guilty Gear 2: Ouverture for Xbox 360, som bryter bort fra kampspill sjanger som det spilles av som en hybrid mellom et strategispill i sanntid og en handling bedre.Spådom


som et resultat av å miste rettigheter av serien til Sega, [ 2] Arc System Works utviklet BlazBlue: Calamity Trigger, som er det første spillet i BlazBlue serien som en åndelig oppfølger og en "reboot" av serien. Mange av figurene, temaer og elementer av spillet parallell de du finner i Guilty Gear-serien. i mai 2011, Arc System Works gjenvunnet rettigheter til Guilty Gear. [ 3] og frigitt Pro Jumper! Guilty Gear Tangens! i juni samme year.