Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Ao no Exorcist Kostymer

Blå eksorsisten Edda tar med seg (青の祓魔師(エクソシスト) Ao ingen Ekusoshisuto?) er en manga skrevet og illustrert av Kazue Katō. manga er individstyrte i hoppe Square magasin av Shueisha siden april 2009, med enkelte kapitlene samlet i ti tankōbon volumer som av 12. desember 2012. [ 1] dreier historien rundt Rin Okumura, en tenåring som oppdager at han er sønn av Satan født fra en menneskelig kvinne og er arvtaker av Satan er krefter. Når Satan dreper hans foresatte, Rin bestemmer seg for å bli eksorsist for å bekjempe sin father.


det var tilpasset inn i en anime tv-serien av A-1 bilder i løpet av 2011 og inn i en anime film i desember 2012. [ 2] Stentviz Media har lisensiert manga for Nord-amerikansk produksjon, med den første volum utgitt i April 5, 2011.


dreier historien rundt Rin Okumura, en tenåring med såld med unormal styrke og utholdenhet som, sammen med sin bror, to Yukio, ble tatt opp av Far shiro Fujimoto. En dag, Rin lærer at han er sønn av Satan, den sterkeste av alle demoner . Menneskeskapt shiro døende for å beskytte ham, Rin ender opp gjør hva hans foresatte spurte ham aldri å gjøre: tegne demonslakting blade Kurikara, som begrenser hans demoniske krefter, fra sin slirefisk. Fra dette tidspunktet, Rin ikke bare får permanent demoniske funksjoner som huggtenner, spisse ører, Fiery "horn" og hale, men også kraft til å antennes sig inn i blå flammer som kan ødelegge nesten alt de touch.


på Fujimoto's begravelse, Rin har et møte med Fujimoto's venn Mephisto Pheles, som enig med Rin's ønsker å bli eksorsist som sin foresatte for å bli sterkere og til å beseire Satan. Rin saboterer detektoren i det prestisjetunge ekte Cross Academy, som er faktisk den japanske gren av en internasjonal organisasjon dedikert til å beskytte den menneskelige verden, Assiah, fra demoner og andre skapninger fra demon område, Gehenna. Rin tar del i en spesiell eksorsisten Edda tar med seg kurs, eksistensen av noe som er bare kjent av noen få. Mye til sin overraskelse, oppdager han at hans bror Yukio er allerede en veteran eksorsisten Edda tar med seg og vil være en Av hans teachers.