Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Shrek Kostymer


Shrek - Pepperkakemannen Voksen drakt
Nkr1,622.23  Nkr762.32
53% OFF

Shrek Deluxe Voksen drakt
Nkr1,703.35  Nkr807.21
53% OFF

Shrek prinsesse Fiona Deluxe Voksen drakt
Nkr1,487.03  Nkr717.51
52% OFF


Shrek den tredje Fiona Voksen drakt
Nkr1,487.03  Nkr717.51
52% OFFShrek er en 2001 amerikansk datamaskin-animert fantasy-komedie film produsert av PDI/DreamWorks, utgitt av DreamWorks Pictures, som er regissert av Andrew Adamson og Vicky Jenson, med stemmene til Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, og John Lithgow. Det er løselig basert på William steig er 1990 eventyr om bilde bestill Shrek!, og noe fungerer som en parodi film, som er rettet inn mot andre filmer tilpasset fra ulike barn fantasies (hovedsakelig animerte Disney-filmer). Filmen gjorde Nevneverdige bruk av populære musikk; lydsporet inneholder musikk av Smash munn, The Eels, Joan Jett, Proclaimers, Jason Wade, Baha Men, og John Cale (som dekker Leonard Cohen).


rettighetene til bøker opprinnelig ble kjøpt av Steven Spielberg i 1991, før grunnleggelsen av DreamWorks, når han tenkte på å lage en tradisjonelt animerte film basert på boken. Men, John H. Williams overbeviste ham for å få filmen til DreamWorks i 1994, den gang ble grunnlagt, og filmen ble satt raskt inn i aktiv utvikling av Jeffrey Katzenberg Etter at rettigheter var kjøpt av studio i 1995. Shrek opprinnelig ble kastet Chris Farley for å gjøre stemmen for tittel karakter, opptak om 80 % -90 % av hans dialog. Men siden Farley døde i 1997 før han kunne fullføre, Mike Myers ble satt i arbeide for tegn, som etter sin første opptak bestemte seg for å spille inn sin stemme i en skotsk aksent. Filmen ble også opprinnelig ble planlagt til å være motion-capture, men etter dårlige resultater, studio bestemte seg for å få PDI for å hjelpe Shrek får sin endelige datamaskin-animerte look.


å tjene $484,4 millioner på verdensbasis, filmen ble en kritisk og kommersiell suksess. Shrek mottok også kampanje fra mat kjeder som Baskin-Robbins (å fremme filmen DVD-utgivelsen) og Burger King. Det var anerkjente som en animert film verdig voksen interesse, med mange voksen-orienterte vitser og temaer men en enkel nok plott og humor for å appellere til barn. Shrek vant den første noensinne Academy Award for beste animerte har og ble nominert til Academy Award for beste Bearbeidede manuskript. Filmen ble også nominert til seks BAFTA-priser, inkludert den BAFTA-pris for beste mannlige skuespiller i en birolle for Eddie Murphy for hans Voice-over ytelse som Esel, og vant BAFTA-pris for beste bearbeidede manuskript. filmens viktigste (og tittelen) tegn ble tildelt sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame i mai 2010.


Shrek etablert DreamWorks Animation som en foretrukket konkurrent til Pixar i feltet av film animasjon, spesielt i dataanimasjon. Filmen er suksess DreamWorks blir bedt om å opprette tre oppfølgere, Shrek 2, Shrek den tredje, Shrek og for alltid etter, to Holiday spesial, Shrek i hallene og redd Shrekless, og en spin-off film, Pus med støvler. EN femte filmen, planlagt som den siste i serien, ble annullert i 2009 med kunngjøringen om at den fjerde filmen vil avslutte serien. Filmen lykkes også inspirert andre varer, for eksempel video spill, et trinn musikalsk og selv en tegneserie av Dark Horse Comics.