Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Guilty Crown Kostymer

Skyldig Crown (ギルティクラウン Giruti Kuraun?) er et 2011 japansk anime tv-serie produsert av Production I. G som luftes på Fuji TV's noitaminA programmet blokkere fra oktober 2011. [ 1] dreier historien rundt Shu Ouma, en high school gutt som ved et uhell får en mulighet som heter "Strøm av konger" som gjør at ham til å trekke ut elementer som kalles "Tomrommene" fra andre mennesker. Han er deretter kastes inn i konflikten mellom en motstand gruppe kalt begravelsesbyrå som tar sikte på å gjenopprette Japan uavhengighet fra en kvasi-statlige organisasjonen kjent som GHQ. i prosessen, Shu har å forholde seg til den byrden evnen hans setter på hans skuldre og den grusomme hemmelighet av fortiden. serien inkorporerer elementer fra en rekke sjangre, for det meste tegning fra science fantasy.


en manga tilpasning har blitt utgitt av Square Enix i deres månedlige Shōnen Gangan som begynte i november 2011. En lett roman ble utgitt av Nitroplus berettiget skyldig Crown: prinsessen av Deadpool i april 2012. en spin-off av visuelle romanen som heter skyldig Crown: Tapt Jul var også Utviklet av Nitroplus som kom pakket sammen med en 15 minutters original video Animation (OVA) avventende kalt skyldig Crown: Tapt Christmas.


kritikere roste serien for sin fantastiske bilder og bruk av følelsesmessig - høydepunktene kommer hyppig, men det er beskrevet som å ha svake fører til dramatiske endringer i plot.