Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Assassin's Creed Kostymer

Assassins Creed 4 Black Flag Cosplay Kostymer
Nkr7,799.99  Nkr2,496.00
68% OFF


Assassin's Creed: Revelations Cosplay Kostymer
Nkr24,266.65  Nkr6,898.66
72% OFF

Assassin's Creed Syndicate Cosplay Kostymer
Nkr7,799.99  Nkr2,929.33
62% OFF

Assassin's Creed Yiwei Cosplay Kostymer
Nkr11,266.66  Nkr3,605.33
68% OFF

Assassin's Creed Assassin 1 Cosplay Kostymer
Nkr4,766.66  Nkr2,383.33
50% OFF


Assassins Creed II Assassin 2 Cosplay Kostymer
Nkr6,066.66  Nkr3,033.33
50% OFFAssassin's Creed er et historisk action-adventure åpen verden sniking video spill serien som består av fem viktigste spill og en rekke som støtter materialer, som av 2013. spill har dukket opp på PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows, Mac OS X, Nintendo DS, PlayStation Portable, PlayStation Vita, iOS, HP webOS, [ 1] Android, Nokia Symbian Windows-telefonen plattformer, og Wii U.


de viktigste spill i serien ble utviklet av Ubisoft Montreal for én spiller og Ubisoft Annecy for flere spillere, med den håndholdte spillene er utviklet av Gameloft og Gryptonite Studios, med ekstra utvikling av Ubisoft Montreal. Serien har blitt godt mottatt av publikum og kritikere, og har solgt over 55 millioner kopier som i mars, 2013. serien tok inspirasjon fra romanen Alamut av slovensk forfatteren Vladimir Bartol, og anses av noen å være den åndelige oppfølgeren til Prince of Persia series.


Assassin's Creed spill ta plass i 2012, og har Desmond Miles, en bartender som er en Etterkommer av flere linjer for fremtredende Assassins, men hevet som en leiemorder, flyktet han sin nomadiske familien til å søke ut en mer felles livsstil. Han er i utgangspunktet kidnappet av megacorporation Abstergo Industries, den moderne-dag face av ridderne som kjenner til Desmond er Lineage. Desmond er tvunget til å bruke "Animus", en enhet som gjør ham til å oppleve hans forfedrenes minner. Abstergo er som ønsker å oppdage plasseringen av flere artefakter, eller "biter av Eden", som holder store kraft, til å kontrollere menneskeheten og endre sin skjebne, å bringe menneskeheten til én enhetlig gruppe. Desmond også møter et lite team av moderne snikmordere, enige om å arbeide med dem, Desmond bruker sin versjon av Animus (Animus 2,0 ) for å fortsette å oppleve minnene til forfedrene sine for å oppdage steder av andre deler av Eden slik at de kan gjenopprettes før Abstergo kan gjøre det. Mens opplever disse minnene, noen av deres evner er genetisk lekket ut i Desmond, kjent som lufting effekt, gir ham noen av Assassin Ferdighetene hans forgjengere på bekostning av levende med flere sett av minner og personligheter i sin mind.


i Animus, Desmond undersøker de minnene av leiemordere Altaïr ibn-La'Ahad, en i utgangspunktet upopulære etterforskeren Assassin arbeider for å løse inn seg selv under det tredje korstoget, Ezio Auditore da Firenze, en leiemorder i Italia under sent 15 og tidlig 16 tallet i renessansen, og Ratohnhaké:ton, ellers kjent som Connor, en halv-Mohawk, halv-britiske Assassin under den amerikanske revolusjon. i løpet av disse hendelser, Desmond lærer av allusjoner til prophetic verdens ende i 2012 fra en tidligere Animus test emne, tema 16, samt fra holografisk tall av en arter pre-daterer seg fra menneskeheten. mange år siden en massiv solar flare nesten utslettet alt liv og en andre truer med å gjøre det samme. Med det andre solar flare nærmer seg raskt, og det er opp til Desmond til å bruke minner til forfedrene sine for å innhente kunnskap, lære sannheten og finne biter av Eden for å lagre humanity.