Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Reservoir Chronicle Kostymer


Blood C Saya Kisaragi Cosplay Kostymer
Nkr779.91  Nkr476.58
39% OFF


Reservoir Chronicle Sakura Cosplay kostyme
Nkr1,622.23  Nkr807.21
50% OFF

Blod CSaya Kisaragi Cosplay kostyme
Nkr1,216.63  Nkr493.22
59% OFFReservoir Chronicle (ツバサ-reservoir Chronicle Tsubasa-: Rezaboa Kuronikuru) er en shōnen manga-serien skrevet og illustrert av manga artist gruppe Klem. Det finner sted i samme fiktive univers som mange av klemmen er andre manga-serien, fremst xxxHolic. Handlingen følger hvordan Sakura, prinsessen av riket av Clow, mister sin sjel og hvordan Syaoran, en ung arkeolog som er hennes barndom venn, går på et oppdrag for å redde henne. todimensjonalt heks Yūko Ichihara instruerer ham til å gå med to personer, Kurogane og Fai D. Flowright. De søker etter Sakura minner, som ble spredt i ulike verdener i form som feathers, som samler dem vil bidra til å spare hennes sjel. Tsubasa ble unnfanget når fire klemmen kunstnere ønsket å lage en manga-serien som koblet alle sine tidligere fungerer. De tok design for de viktigste hovedpersonene fra de tidligere manga kalt Cardcaptor Sakura.


var det serialiserte i Kodansha publikasjonen ukentlig Shōnen Magazine fra mai 2003 til oktober 2009, og ble samlet inn i åtte og tyve tankōbon volumer. Den manga Var tilpasset inn i en anime-serien, Tsubasa Chronicle (ツバサ・クロニクル Tsubasa Kuronikuru? ), animerte av Bee Train, som luftet 52 episoder over to sesonger i 2005 og 2006. Production I. G utgitt en svært stort film mellom de to første sesongene med tittelen The Princess i Birdcage rike, i tillegg til fem opprinnelige video animasjoner (OVAs) mellom November 2007 og mai 2009, som fungerte som en oppfølger til den andre sesongen. Ulike video spill og drama basert på serien har blitt utgitt. manga ble lisensiert for engelsk versjon av Del Rey Manga, som har utgitt alle sine volumer siden 27. april 2004. Funimation Entertainment lisensiert anime for engelsk versjon. De publisert alle TV episoder i volumer samt film. OVAs av Tsubasa ble utgitt i Nord-amerika i Januar 2011.


serien har blitt godt mottatt av japansk og engelsk lesere, og den nådde høye posisjoner på ulike bestselger lister, serien har solgt over tyve millioner manga volumer i Japan som i september 2009. Både manga og anime har Hadde en positiv respons fra kritikere, som roste sine forbindelser til tidligere arbeider og sine kunstverk. vendinger i senere deler av historien generelt ha vært ros for hvordan de påvirker den generelle historien så vel som for å være overraskende. De har imidlertid blitt kritisert for å være confusing.