Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Alice in Wonderland Kostymer


Alice Cosplay kostyme fra Alice i Eventyrland
Nkr1,622.23  Nkr645.75
60% OFF


Alice-Madness tilbake Alice Cosplay kostyme
Nkr1,622.23  Nkr645.75
60% OFF


Alice i Eventyrland Mars Hare Cosplay kostyme
Nkr1,351.83  Nkr582.92
57% OFF


Alice ble utgitt i 1865, tre år etter at Pastor Charles Lutwidge Dodgson og Pastor Robinson Duckworth utstillingane i en båt, på 4. juli 1862, [ 4] opp Isis med de tre unge døtre av Henry Liddell (få et eget luftfartsfakultet ved Oxford University og Dean i Kristi kirke): Lorina Charlotte Liddell (13 år, født 1849) ( "Prima" i bokens prefatory vers); Pleasance Alice Liddell (alderen 10, født 1852) ( "Secunda" i prefatory vers); Edith Mary Liddell (alderen 8, født 1853) ( "Tertia" i prefatory vers).


reisen begynte på dårskap bro nær Oxford og endte fem kilometer i landsbyen Godstow. i løpet av turen Pastor Dodgson fortalte jentene en historie som omfattet en lei liten jente som heter Alice som går ute for et eventyr. Jentene elsket det, og Alice Liddell spurte Dodgson til å skrive den ned for henne. Han begynte å skrive manuskript av historien neste dag, selv om at tidligste versjon ingen Finnes lenger. jenter og Dodgson tok en annen båttur en måned senere når han vellaget plottet til historien om Alice, og i November han begynte å arbeide på manuskript i earnest.


for å legge den siste finpussen han etterforsket naturlig historie for dyrene presenteres i boken, og da hadde boken undersøkt av andre barn - spesielt barn av George MacDonald. Han lagt til sin egen illustrasjoner men kontaktet John Tenniel for å illustrere boken for publikasjon, å fortelle ham at historien hadde blitt godt likt av barn.


26. November 1864 gav han Alice de håndskrevne manuskript av Alice's Adventures under bakken, med illustrasjoner av Dodgson selv, dedikere den som "en julegave til en Kjære barn i minnet til en sommerdag". Noen, inkludert Martin Gardner, å spekulere det var en tidligere versjon som ble ødelagt senere ved Dodgson når han skrev en mer forseggjort kopier av musikk.


men før Alice fikk henne kopier, Dodgson allerede var klargjøring for utgivelse og utvider 15,500-word original til 27.500 ord, [ 9] fremst Legge til episoder om Cheshire Cat og Mad Tea-Party .