Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Super Mario Kostymer

Super Mario Kostymer Bros Mario Model Doll
Nkr433.25  Nkr259.91
40% OFF

Super Mario Kostymer Bros Mario Model Doll
Nkr433.25  Nkr259.91
40% OFF

Super Mario (スーパーマリオ) video spill serien er en serie av plattformen video spill av Nintendo med deres maskot, Mario. Du kan også kalles Super Mario Bros. (スーパーマリオブラザーズ Sūpā Mario Burazāzu) serien eller bare Mario (マリオ?) serien, det er det sentrale serien av større Mario serien. Minst en Super Mario spillet har blitt aktivert for hver store Nintendo video spillkonsoll og handheld.


Super Mario spill følg Mario eventyr i den fiktive Mushroom Kingdom, vanligvis med Mario som spilleren tegn. Han er iblant får selskap av sin bror, Luigi, og andre medlemmer av Mario kastet. Som i plattform-spill, spilleren løper og hopper på tvers av plattformer og på toppen fiender i nivåer med ulike temaer. spillene har enkle plott, vanligvis med Mario å redde den kidnappede Princess Peach fra den primære hovedfienden, Bowser. Den første tittelen i serien, 1985 Nintendo Entertainment System (NES) versjon av Super Mario Bros., etablert spilling begreper og elementer utbredt i nesten noensinne Super Mario spillet siden, inkludert en mengde strøm -UPS og elementer som gi Mario spesielle krefter som fireball-kaste og size-endring inn i enorme og miniatyr sizes.


Super Mario serien begynte de større Mario serien, som også omfatter andre video spill sjangere i tillegg til medier som film, tv, trykte medier og varer. Over 262 millioner kopier av spill i Super Mario serien har blitt solgt over hele verden, noe som gjør den til den bestselgende video spill franchise.