Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Devil May Cry KostymerDevil May Cry 5 Dante 5 Cosplay Kostyme Karneval
Nkr2,184.00  Nkr1,528.80
30% OFF
Devil May Cry 1 Trish Cosplay Kostyme
Nkr866.58  Nkr702.69
19% OFF
Devil May Cry (japansk: デビル メイ クライ) er en serie med fem action-adventure hugg-og-slag-spill med en moderne mørk fantasy og gotiske innstilling. serien ble utviklet av Capcom og opprettet av Hideki Kamiya. Opprinnelig var ment å være en oppfølger i Capcoms Resident Evil-serien, Devil May Cry var for eksempel en radikal avgang fra serien' stil som det ble utviklet til en ny hotellet helt. serien sentre på hovedfiguren Dante's mål av pådra hans mor mord av korrumperte demoner. Spillingen består av tung kamp scener i som spilleren må forsøke å utvide lange kjeder av angrep og unngå skade for å utstillingsområde stilisert kamp. Dette elementet sammen med tid og mengde av elementer samles inn og brukes er tatt under behandling ved gradering spillerens ytelse.


har serien vært en suksess med de tre første spillene selger flere millioner eksemplarer og er tildelt "Platinum-tittel" pris av Capcom. suksessen til den serien med videospill har ført til opprettelsen av tegneserier, novelizations, En anime-serien, veileder, samleobjekter, publikasjonar, og en rekke tiltak tallene. En HD-remaster av de tre PlayStation 2 spillene ble utgitt for PlayStation 3 og Xbox 360 i 2012. samlingen har trophies/utmerkelser og hd grafikkort.


i løpet av 2010 utgaven av Tokyo Game Show, Capcom avslørt et nytt spill som heter DMC: Devil May Cry. Det nye spillet er utviklet av Ninja Theory og er en omstart av series.