Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Hunter X Hunter Kostymer
Kurapika Cosplay kostyme fra Hunter X Hunter
Nkr1,608.71  Nkr564.98
65% OFF


Hunter X Hunter Killua hvit Cosplay parykk
Nkr432.47  Nkr197.25
54% OFF
Hunter x Hunter (ハンター × (ハンター Hantā Hantā? ), er en japansk manga-serien skrevet og illustrert av Yoshihiro Togashi. historien fokuserer på en ung gutt ved navn Gon, som oppdager at hans far, som han ble fortalt var død, faktisk er i live og godt. lærer han at hans far, musen, er en verdenskjent Hunter: en lisensiert yrke for de som spesialiserer seg på fantastiske aktiviteter som å finne sjeldne eller uidentifisert dyrearter, skattejakt, kartlegging uutforskede enklaver, eller jakte på lovløse enkeltpersoner. Til tross musen har venstre sin sønn med hans slektninger for å forfølge hans egne drømmer, Gon kjempeflott på en reise for å følge i sin fars fotspor, passerer de strenge Hunter undersøkelse, og til slutt finne hans far. Langs veien, Gon oppfyller ulike andre typer jegere og også møter den paranormale. Den opprinnelige inspirasjonen for manga kom fra Togashi's egen samle hobby.


Hunter × Hunter begynte sitt manga serialisering samtidig som påliteligheten økes på 3. mars, 1998 i Shueisha magazine ukentlig Shōnen hoppe. Som i desember 2012, 340 Kapitler har blitt publisert i tankōbon 32 (kapittel samlinger) i Japan, men manga har ofte gått på lite avbrekk siden 2006. Hunter × Hunter ble oversatt til engelsk og utgitt i Nord-amerika med Stentviz Media begynner i april 2005. i 1999, den manga serien var tilpasset inn i en 62-episode anime tv-serie produsert av Nippon animasjon og regissert av Kazuhiro Furuhashi. anime hadde premiere på Japans Fuji TV. Tre separate original video animasjoner (OVAs) totalt 30 episoder ble senere produsert av Nippon animasjon og utgitt i Japan fra 2002 til 2004. TV-serien har vært lisensiert og utgitt i Nord-amerika med Stentviz, og det luftes på Funimation Kanal starter i 2009. EN andre anime tv-serien av drar til galehuset begynte vises på Nippon tv i oktober 2011. En anime film, med en original historie, ble annonsert i mars 2012 [ 1] og hadde premiere 12. januar 2013. [ 2] Det er også mange lyd album, spill, musikaler, og andre media basert på Hunter × Hunter.


Hunter × Hunter har blitt en enorm økonomisk suksess og har blitt en av Shueisha's bestselgende manga-serien, med det å ha solgt over 60,5 millioner eksemplarer i Japan alene som i februar 2012. popularitet og viewer anerkjennelse av anime-serien har vist seg mye mer beskjedne. Kritikerne av både manga og dens tv tilpasning har hyllet den som å ha en kompleks handling, utklipte figurer, og fantastisk grafikk og animasjon. Men, anmeldere uenige om kvaliteten på den anime-musikk og lyd.