Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Dead or Alive Kostymer
Død eller levende (japansk: デッドオアアライブ Hepburn: Deddo oa Araibu) er et kampspill, og det første spillet i den veletablerte serien Dead or Alive. Det ble utgitt i 1996 i spillehallene, etterfulgt av hjem porter for Sega Saturn i 1997 (bare for Japan) og Sony PlayStation i 1998 (alle regioner).
spillingen i Dead or Alive var unikt på den tiden av sin debut fordi det finnes forskjellige valg i spillingen enn andre 3D kampspill (minst på den tiden).


sitt mest å definere funksjoner var at hastigheten og å motarbeide systemet. død eller levende sette en vekt på hastighet, og satset mer på enkle kommandoer og reaksjonstid. I tillegg, det å motarbeide system var den første i sjangeren kjemper for å utnytte ulike kommandoer som kommuniserte til hver type angrep. Det finnes to typer holder, en offensiv Hold (OH) og en defensiv Hold (DH). Sistnevnte er utført ved å holde tilbake eller fremover på styrekorset sammen med livvakten input til enten tvinge bort eller mot -Skade en opponent.


spillet introduserte også et miljømessig system av "farlige soner" som omgir de ytre kantene av slåssing arena (avhengig av alternativene, kan den også helt bruker den) og kan sende en figur i luften, så det motsatte kan spilleren utføre en veksler mellom luft combo, men dette kan unngås med en Ukemi (defensive rull).