Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Inu X Boku SS Kostymer

Inu × Boku SS (妖狐 × 僕SS Inu Boku Shīkuretto Sābisu, lyser. hunden og I Secret Service), også kjent som Youko x Boku, er en japansk manga-serien skrevet og illustrert av kakao Fujiwara. En anime tilpasning av David Produksjon luftes i Japan mellom januar og mars 2012. [ 1] anime har blitt lisensiert av Sentai Filmworks kjøpte for streaming, og home video utgave i Nord-amerika. [ 2]


Maison de Ayakashi (メゾン・ド・章樫 Mezon gjøre Ayakashi), bedre kjent som Ayakashikan (妖館), er en høy sikkerhet leilighet bygningen der mennesker med demon forfedre, eller youkai, ligge, hver bevoktet av sine egne Secret Service bodyguard. EN youkai jente kalt Ririchiyo Shirakiin beveger seg inn i Ayakashikan håper for fred og ro. i stedet, finner hun seg selv med service av Secret Service agent, Miketsukami Sōshi.


de fire første volum av manga er en Prologue. På slutten av volum fire, en fiende besitter Karuta, forlater henne i koma i flere måneder, og bruker andre Youkai til å angripe andre innbyggere i Maison de Ayakashi. På grunn av dette, nesten alle medlemmer av main kastet er drept. Del 2 finner sted 23 år senere, når de drepte er reincarnated.