Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Bincho-tan Kostymer


Bincho-Tan Cosplay kostyme fra Bincho-Tan
Nkr1,487.03  Nkr627.81
58% OFFBinchō-brun eller hvit koksgrå eller binchō-zumi (備長炭) er en tradisjonell kull av Japan. Det datoer til Edo perioden, når under Genroku era, en kunsthåndverker som heter Bitchū-ya Chōzaemon (備中屋 長左衛門) begynte å produsere den i Tanabe, Wakayama. raw material er Oak, spesielt ubame eik (Quercus phillyraeoides), nå det offisielle treet i Wakayama Prefecture. Wakayama fortsetter å være en stor produsent av høy kvalitet kull, med byen Minabe, Wakayama å produsere mer binchō-brunfarge enn noen annen by i Japan. Binchōtan er en type Emne kull eller tregulv charcoal.


finheten og høy kvalitet på binchō-Tan tilskrives damping ved høye temperaturer (ca. 1000 grader Celsius). Selv om det ofte er tenkte at binchō-Tan brannskader, den faktisk brannskader på en lavere temperatur enn vanlige kull men for en lengre periode. [citation trengte] fordi det slipper ikke røyk eller andre ubehagelige lukter, er det en favoritt av unagi (ferskvann ål) og yakitori (spiddet Kylling) kokker. På grunn av vanskeligheter med å identifisere produserer regionen, navnet binchō-Tan har kommet inn i bredere bruk for å angi hvit koksgrå generelt, og til og med produkter fra utenfor Japan, så vel som de som er laget av andre arter, har det kommet til å bruke name.


for å skille den tidligere nevnte "ikke-ren" produkter, det er en bevegelse for å ringe binchō-Tan produsert i Wakayama kishū binchō-brunfarge.Binchō-Tan har funnet bruker andre enn som drivstoff. Fordi det har mange små porene, den kan absorbere kjemiske stoffer. [citation trengte] biter kan legges til for å ris under koking for å fjerne kalk- smak, plassert i sko-kabinetter for å absorbere lukt, og sett i rom for å friske seg luften. Det er mange flere såkalte fordeler og helse verdier av hvite kull. [citation trengte] for øyeblikket er det en rekke binchō-Tan-baserte forbruker produkter på markedet for eksempel sokker, skjorter, sjampo, kosmetiske produkter, og mange flere. kritikerroste London yakitori restaurant Bincho tar sitt navn fra binchō-tan.


Binchō-Tan eller hvit koksgrå er vanskeligere enn svart kull, og ringer med en metallisk lyd når truffet. klokkespill og et musikkinstrument, tankin ( "kull-xylofon") er gjort fra du den.