Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Black Butler Kostymer


Black Butler Joker Cosplay Kostyme Karneval
Nkr1,560.00  Nkr1,066.00
32% OFF
Svart Butler (黒執事 Kuroshitsuji?) er en manga skrevet og illustrert av Yana Toboso. Siden debuten på September 16, 2006, har det vært individstyrte i Square Enix manga shōnen magazine månedlig GFantasy.


serien følger Sebastian Michaelis, en demonisk butler som er bundet av en overnaturlig kontrakt for å tjene Ciel Phantomhive, den tretten år gamle leder av Phantomhive adelig familie og business datakyndige eieren av Funtom selskap, et leketøy produsent. i retur, når Sebastian har hjulpet Ciel ferdig alle av hans oppgaver, inkludert pådra foreldrenes dødsfall, Sebastian vil være tillatt å konsumere hans sjel. Det ble kunngjort i juli 2008 som en anime tilpasningen, regissert av Toshiya Shinohara og produsert av A-1 bilder, var forventet. Det hadde premiere i oktober 2008, og har siden endte med 24 episoder. Den andre sesongen luftet i 2010 spanning 12 episoder med to nye hovedpersoner, Alois Trancy og Claude Faustus. Serien har blitt lisensiert av Yen trykk i Nord-amerika og publisert i Yen pluss' -August 2009 problemet For Magasinets første anniversary.


bare et steinkast unna London ligger manor house av den suksessrike Phantomhive earldom og dens unge master, Ciel Phantomhive. natt til Ciel Phantomhive er tiende bursdag, en ild hyllet inn hans manor. gutten ble mangler for en måned før du går tilbake med en mystisk svart kledde butler, Sebastian Michaelis. til andre, det virker som butler er ganske enkelt den beste på hans kompetanse, fra å forutse hans unge master's behov for å bære dem ut til det beste av hans evner. de vet, tjener faktisk er en demon som hadde inngått en kontrakt med Ciel, lovende gutten for å hjelpe ham med å oppnå hevn på brannstiftere i bytte for sin sjel. Sebastian Michaelis, en svært lojale butler, er noen gang på Ciel's side, klar til å utføre sin yngre herre's ønsker. Som Queen's Guard hund og stående på toppen av den britiske underverden, den unge gutten må overfor mange vanskeligheter underveis. Svart Butler er satt i den viktorianske era, og Det medfører den typiske Eloquence av den gang til.