Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

One Piece KostymerOne Piece Kuza Uniform Cosplay Kostyme Karneval
Nkr1,551.33  Nkr1,022.67
34% OFFEtt stykke ワンピース Wan Pīsu) er en japansk manga shōnen serie skrevet og illustrert av Eiichiro Oda. Det har vært individstyrte i ukentlige Shōnen Jump siden 4. august, 1997; de enkelte kapitlene blir publisert i tankōbon bindene av Shueisha, med den første utgitt på Desember 24, 1997, og den 70volum utgitt som i mars 2013. ett stykke følger eventyrene til Monkey D. Luffy, en ung gutt som kroppen får de egenskapene til gummi etter ved en feiltakelse spiser en Devil frukt, og hans mangfoldige mannskap av pirater, kalt halmen Hat pirater. Luffy utforsker havet i søk etter verdens beste skatten kjent som ett stykke for å bli den neste Pirate King.


kapitlene har blitt tilpasset i en original video Animation (OVA) produsert av Production I. G i 1998, og en anime serien produsert av Toei Animation, som begynte sendinger i Japan i 1999. Siden den fortsatt pågående serien har blitt sendt over 600 episoder. I tillegg, Toei har utviklet elleve animerte spillefilm, en OVA, og fem tv Spesialer. Flere selskaper har utviklet forskjellige typer markedsføring som en trading card game, og et stort antall video kanskje heller


manga serien ble lisensiert for en engelsk utgivelse i Nord-amerika med Stentviz Media, i Storbritannia ved Gollancz Manga, og i Australia og New Zealand av galningen underholdning. anime-serien har blitt lisensiert av Funimation Entertainment for en engelsk versjon i Nord Amerika, selv om serien var opprinnelig lisensiert og distribueres av 4barn Entertainment.