Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Sweeney Todd Kostymer


Sweeney Todd Fru Lovett Voksen drakt
Nkr1,473.51  Nkr672.62
54% OFF

Sweeney Todd Deluxe Voksen drakt
Nkr1,757.43  Nkr762.32
57% OFF



Sweeney Todd er en fiktiv figur som først dukket opp som morder av den viktorianske penny forferdelig Streng av perler (1846- 1847). i 1979, han ble introdusert som en skurk i den musikalske Sweeney Todd: The Demon Barber av Fleet Street og dens 2007 filmversjonen av samme navn. hevder at Sweeney Todd var en historisk person er sterkt bestridt av de lærde, selv om mulig legendariske prototyper exist.


i den opprinnelige versjonen av historien, Todd er en frisør som utsendinger ofrene hans ved å dra i en spak som de sitter i sin frisør stol. ofrene hans faller bakover ned en roterende trapdoor i kjelleren på sin butikk, vanligvis som forårsaker dem til å bryte sin nakke eller hodeskalle. i tilfelle de er i live, Todd går til kjelleren, og "poleringsmidler dem av" (slitting deres halser med sin rett Razor). i noen tilpasninger, fortidens prosessen reverseres, med Todd slitting hans kunder' halser før du ekspederer dem i kjelleren via tilbakevendende trapdoor. Etter Todd har plyndret hans døde ofrene for sine varer, Mrs. Lovett, partneren hans i kriminalitet (i noen nyere versjoner, hans venn og/eller kjæreste), hjelper ham med å kassere legemer ved baking deres kjøtt i kjøtt paier og selge dem til intetanende kunder av hennes diagram produksjonsordrene. Todd's frisør butikk ligger på 186 Fleet Street, London, neste St. Dunstan's Church, og er knyttet til Fru Lovett's pai butikk i en nærliggende Bell hage ved hjelp av en underjordisk passasje. i de fleste versjoner av historien, han og Fru Lovett leie en intetanende foreldreløs gutt, Tobias Ragg, for å tjene den paier til customers.


historien om ble stiftet av viktoriansk Almodovarmelodrama. Senere det ble gjenstand for en 1959 ballett av engelsk komponist Sir Malcolm Arnold, og i 1979, en Tony prisbelønte Broadway musikal av Stephen Sondheim. Sweeney Todd har også blitt omtalt i flere filmer, og den nyeste er 2007 musikalsk film, regissert av Tim Burton og med Johnny Depp, basert på 1979 musical.