Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Refusjon & Returns

Refusjon & Returns


Før du returnerer varer til oss, vennligst les og følg instruksjonene nedenfor. Du kan også ringe vår internasjonale kundeservice, hvor en av våre kunder salgsrepresentanter vil gjerne hjelpe deg.


Vennligst sørg for at du forstår vår returrett og sikre at alle kriteriene er oppfylt før fysisk å sende varene tilbake til oss.


Vi forbeholder oss retten til å kreve et administrasjonsgebyr på alle produkter i retur.


Generelle Returns


Alle returer må la vår kundeservice beskjed innen 24 timer fra det tidspunktet du mottar pakken. Vi godtar bare produkter i sin opprinnelige tilstand. Spesielt være sikker på varen sendes tilbake i riktig tilstand (størrelse, detaljer). Refusjon vil bli nektet for feil størrelse etter at vi mottar og check.And må du også betale 50% totalsum for bestillingen som et restocking gebyr (for eksempel hvis du bestiller varen verdien er $ 100, er refusjonen $ 50), og skipsleia koste deg betalt før vil ikke bli refundert.


en. Alle returer må være innen 3 dager etter at forsendelsen ble droppet fra transportøren.


to. Vi sjekker hvert element før vi sender det ut, kan vi sikre fargen og størrelsen er riktig, hvis du finner den størrelsen eller fargen er feil, vennligst kontakt oss. Etter bekreftelse med oss, returnere den tilbake til oss.


tre. Hvis kjolen har noen store kvalitetsproblem, vennligst gi vår kundeservice beskjed innen 24 timer fra det tidspunktet du mottar kjolen, vil vi løse problemene for deg så snart som mulig.


OBS:


en. Vi godtar bare en delvis eller full refusjon for elementet som har problem på grunn av uforsiktighet vår. Det betyr at vi kan ikke garantere en tilbakebetaling hvis problemet på varen ikke er forårsaket av OHCOSPLAY.


to. Defekte, skadet eller mis-sendt elementer er kvalifisert for en full refusjon. Når du ber om tilbakebetalingen, må du være klar til å gi kundeservice med fotografier som viser problemet med elementene. Hvis du mener elementene ble skadet under frakt, vil Kundeservice trenger fotografier som viser den skadede emballasje samt "Proof of Damage" dokumentasjon fra levering transportør for å behandle tilbakebetalingen.


tre. Vi vil utveksle produktet hvis det kjøpte produktet ikke matche fargen du bestilte (oppfattes fargeforskjeller på grunn av din dataskjerm skjermen vil ikke bli exhanged).


fire. Vær oppmerksom på at på grunn av naturen av håndarbeid nødvendig, kan den ferdige kjolen variere ca 1 "~ 3" i begge retninger av spesifiserte målinger.


fem. Hvis produktet størrelse avviker fra spesifikasjonene på din bestilling av mer enn 1 ~ 3 tommer, oppfordrer vi deg til å finne en lokal skredder for å gjøre justeringer, og vi vil gjerne refundere deg for opp til 100% av produktet pris i å skreddersy kostnader. Hvis du velger dette alternativet, må du huske å be om en kvittering fra skredder som en kopi av det skal gis når du ber om refusjon.


seks. Full refusjon heri inclcude ikke frakt og håndtering kostnader.


7. Vær oppmerksom på at vi ikke kan behandle alle produkter som blir returnert uten forutgående kunnskap. Hvis du ønsker å returnere varen, må du kontakte kundeservice via Help Center.


åtte. Vi vil ikke ha råd til frakt kostnaden for avkastning pakken og relaterte toll. Så må du levere den tilbake via ditt lokale postkontor og velge den økonomisk leveringsmåte.