Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

3.Naruto tegn~~POS=TRUNC

Publisert: fredag 14. april 2017  Hva skiller karakterene i anime og manga Naruto er mangfoldet og kompleksiteten av historien og dens karakterer. Tegnene ble oppfunnet av forfatteren manga Masashi Kishimoto, hvor han bor i en fantasiverden der land er beskyttet av en ninja fungere som en militærbase gjennom trening og disiplin ved hjelp av overnaturlige krefter til å kontrollere chakra energi i kroppen. Men forfatteren var opptatt av å bevege seg bort fra tradisjonen med en naturlig form for ninja kjent for alle klær og hoved Gerha.modua serien dreier seg om en gutt Naruto drittunge og hans forhold til den syvende team, i tillegg til den løpende av mektige fiender og konfrontere kriminelle organisasjoner. Mens Masashi utvikler serien, Naruto Costumes


 skapte han de tre hovedpersonene som grunnlag for andre lag og overføring fra en annen sekvens som en referanse for utformingen av de andre karakterene, som er kritisert av mange publikasjoner og magasiner manga.

Gruppe VII

  Seventh team av Naruto Uzumaki, Sasuke består Oochiha, Sakura Haruno og treneren Hatake Kakashi. I den første delen, under det første oppdraget møtt zabuza, en av syv Fujman og spurte ham Haku. Teamet flyttet til test for opprykk til rang av Chunan, og flyktet til en landsby som heter Sasuke lyd landsbyen søker makt. Gruppen vil møtes i den andre delen igjen, men fiendene er vendt Sasuke diffuse flere ganger.

  Naruto Uzumaki: gammel gutt tolv år. Hele sitt liv fra enheten har lidd på grunn av dødsfallet til hans foreldre da han var barn, som en rev med ni haler forseglet inne, når landsbyboerne se ham, husker han monster som angrep landsbyen deres tolv år siden. Naruto lykkes i å oppgradere fra akademiet og bli utnevnt i syvende team med Sasuke (erkefiende i akademiet) og Sakura, men døde og beskytter Konoha etter at jeg fikk dyret forseglet inni. O'Shea Sasuke: Naruto og Sakura fyr på akademiet og i den syvende team. Sasuke klanen nedstammet fra den prestisjetunge Ooshita, som har utnevnt en særegen Hiringan. På natten av skjebnesvangre, var utryddelsen av hele klanen Oochiha av Sasuke eldre bror Aatachi å måle sin styrke, men han holdt sin yngre bror, i håp om å konfrontere den etter oppstarten. Sasuke Yahya å oppnå to mål: hans eldre bror ble drept Aatachi og gjenopplive hans familie. Haruno Sakura: Naruto og Sasuke stipendiat ved syvende team. Som alle jentene Naruto Costumes


 i Academy, er han fascinert av Sasaki, og var så heldig å være med ham på samme Alvriv.hataki Kakashi: Gonen, syvende trener den, er sønn av den berømte "hvite hunder" Konoha. Kakashi ble kåret Sharingan som Sasuke ble løftet av en kollega da han var ung Rehn som en gave fra sin venn Obito - Oochiha - som ga ham før han døde kort tid fordi Kakashi mistet en av sine øyne på et gammelt slag i den tredje store Ninja krigen. Canapé bro i landsbyen Rock gjemt i denne kampen, ble aktivert i Sharingan Obito og ninja, som mistet øyet Kakashi øyet, ble drept.