Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Naruto en.

Publisert: fredag 14. april 2017Naruto (japansk: ト ト ト og Balomaj: Naruto) er en japansk manga-serien ferdig og malt av Masashi Kishimoto adresse. Historien dreier seg om en ninja Naruto Uzumaki tenåring som befant seg Boria av innbyggerne i landsbyen sin på grunn av Alciobi, som er inne i den, så han satte sitt motstykke på å få tittelen Hokage, gitt tittelen på lederen av landsbyen, og den sterkeste ninja for å få respekt og anerkjennelse for alle.

  Den versjonen av manga for første gang i Japan i 1999 av Shueisha i nummer 43 av Weekly Shonen Jump. Det er avledet hovedsakelig fra tegneserien Shot av Kishimoto, publisert i august / september 1997 i Gombe Okammaru. Så langt har blitt produsert 70 volumer av manga i Japan, vil være ateist størrelse sytti siste mappen i manga [1]. Naruto-serien er en av de mest solgte i verden, med rundt 100 millioner eksemplarer solgt i Japan.

  I Nord-Amerika, Phys media lisensiert Naruto Costumes


 manga og utgitt på engelsk i rask Shonen Magazine, samt episoder av anime, filmer, og de fleste av episodene ble sendt UVA. I USA, flere ganger i serien dukket opp i listen over amerikanske bøker i dag, og vant ateist ti mappen som heter Cowell i 2006. Han roste tilhengerne av kjeden balanse mellom kampene og komedie, og ble imponert over de karakteristiske kjennetegn ved de manga tegn Naruto.

  Senere, Tokyo TV-studioer og Peru omgjort til manga og anime første sending i Japan på TV Tokyo 3. oktober 2002. Lanseringen av den første delen av Naruto anime navnet og består av 220 episoder. Den andre delen under navnet Naruto 15. februar 2007 Antall episoder av denne delen på slutten av 500 episoder, i tillegg til versjon 9 filmer serien Naruto og flere episoder av UVA. Det har også blitt gitt andre produkter relatert til denne serien, inkludert korte romaner, videospill og kort utveksling.

  Flower Centre Dubbing denne anime til arabisk. Der dubbing av de første 52 den episode i første sesong, og tilbudt plass makt kanal og krydder Tun i 2009 i forbindelse med lanseringen av pilot og kanalen og tilbød den tredje Naruto Costumes


 sesongen til episoden 130th stoppet på grunn av krisen i Syria, som brøt ut i 2012, en borgerkrig. Body sverd av ild og alle såpeoperaer som har vært på den tiden, men han ble bare kalt Detective Conan bare på grunn av den store populariteten til anime i verden av arabiske land. Videotjeneste fra rullen Crunchy med konsesjon fra anime Naruto i mange land, inkludert landene i den arabiske verden og vise standard og høye standarder oversette til engelsk.