Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Naruto Shippuden anime serien og er oppfølgeren til serien Narut

Publisert: fredag 14. april 2017  Anime begynte på 15 februar 2007 japanske TV-kanalen Tokyo, som ble bygget på Naruto manga, og startet fra tjueåttende volum. Den inneholder følgende deler av historien: redning Kasakaji: syvende lag begynner å utføre rednings Gaara Naruto Kasakaji V venn av hånden Akatsuki oppdrag, spesielt sine medlemmer Dedira og Sasori.

Sasuke og Sai: si om min kollega Naruto Sasuke team (gamle lagkamerat) og Sai (en ny partner fra den opprinnelige Anbu) .althani ti beskyttelses ninja (kun anime del): Det forteller minnene om Asuma Sarutobi som en av de som er av den føydale føydale staten brann. Hidan og Kakazho: sier flere lag kjemper Konoha til Akatsuki medlemmer av kriminelle Hidan og Kakazho og drepte treneren Asuma Sarutobi.Three hale (anime del only): monster tre-tailed mange av kreftene virket som Konoha og Oorushimaro og Akatsuki, til slutt Naruto Costumes


 klarte å fange den ved sine medlemmer Dedira og Tobi.oiqal jage Sasuke også av et team bestående av Naruto Konoha, Sakura, Sai, Chino, og Hinata, og Kiba har Okammaru hund ledet av Kakashi og Yamato til Aatachi. I denne delen, dreper Sasuke sin bror Itachi som hevn for Oochiha.

Tsuchigomo Kengjitsu (del av anime only): sier rekke haler stil hale Outakata og hans historie med en jente som heter Huhtaro stil fratatt henne has.Jiraiya: drept Jiraiya av Akatsuki Payne kommandant på oppdrag for Jiraiya å snike i skjult regn landsby for å samle informasjon om Akatsuki og dens leder. slipp: forteller om invasjonen av lederen for Akatsuki mellom ham og Conan å ødelegge Konoha og for hennes egen Naruto og slåss med furu der han ble beseiret av Naruto med stil og NSK, og med hjelp av fjellet Naruto Costumes


 frosken Miobuku.History av Konoha (del av anime bare).

Fem Kaga toppen: et møte holdt av lederen av landsbyen gjemt skyen Rakaji å diskutere den aktuelle situasjonen i verden av ninja og stoppe Akatsuki.

   Eventyr i havet (del av anime only): Det forteller om en reise Naruto og hans kamerat ninja Konoha til isolerte øya hvor han ble arrestert og kidnappet Jenechuraki Yamato av Kabuto.

Jenechuraki: Etter toppmøtet og krigserklæring, Kaga Naruto lås og Keller B, bestemte broren min, på øya for å hindre fienden fra arrest.