Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Naruto

Publisert: mandag 17. april 2017  "Naruto" - (ナ ル ト, Romaji - NARUTO) er en japansk manga skrevet og tegnet av Masashi Kishimoto. Tomten forteller historien om en ung ninja som stadig på jakt etter anerkjennelse og streber etter å bli Hokage - ninja i landsbyen, regnes som leder og den sterkeste av alle. Serien er basert på ett skutt tegneserie skrevet av Kishimoto, utgitt i 1997 i antall Akamaru Jump (Akamaru Jump).

  Manga ble først utgitt av Shueysha i 1999 i den 43. utgaven av det japanske magasinet Shonen Jump. Likevel utstedt så langt har gått 51 tankōbon volumer. Senere i manga anime ble laget, som er produsert av Studio Pierrot og Anipleks. Premieren Naruto Costumes


 av anime er på TV Tokyo og Animaks 3. oktober 2002. Den første serien består av 220 episoder, mens Naruto: Shippuuden, for originale episoder sendes den 15. februar 2007. I tillegg til anime-serien, Studio Pierrot til 6 filmer og flere originale video animasjon (OVA). Andre typer varer er PC-spill og spillkort utviklet av flere selskaper.

  Opp til 36 volum manga har solgt over 71 millioner [1] eksemplarer i Japan. Viz Media utstedt en oversatt versjon i den amerikanske Shonen Jump. "Naruto" ble den mest solgte serie av Viz Media. [2] Til dags dato, den engelske oversatte de fjorten volumer.