Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Naruto

Publisert: mandag 17. april 2017  (Kun anime del) Ytelse sier han om hendelsene før utbruddet av første verdenskrig Alrabah.aharb store krigen Ninja Stor ninja niende brøt ut blant de fem stormaktene på den ene siden, og Akatsuki på den andre. Den ble ledet av Toby, som hevdet å være Madara Oochiha (den legendariske Ninja, den første venn Hokage og medgrunnlegger av Konoha). Obi, som faktisk Oohaho Obito, kan gjenopplive den legendariske dyret Tin-fliser, verdens mest berømte sjøormen, som har blitt stemplet i det siste av visdom av de seks måter (den legendariske ninja). Som vil dø Negi Haoga i sitt forsøk på å forsvare geografiske Naruto mot angrep, så vel som den første, andre, tredje og fjerde Hokage vekkelse.

Tilbake til Seventh Lag: Sasuke tilbake for å kjempe med sine kolleger i den syvende lag Sakura og Naruto sammen med et team TACA, som ble grunnlagt av Sasuke å stoppe Jebeos sammen med gjenopplivingen av fire Hokage.

  Naruto: anime del bare en ekstra kopi snakker om utseendet til en robot-aktig Naruto laget av Orochimaru og beslaglagt av Akatsuki brukes til å få Kyuubi av Naroto.coorika, Giobeogravr, trekker dyret ti halen i overflaten av Janthoraki Chibeyha bryter deretter fire Hokage barriere og begynner å angripe og angripe Sasuke og Naruto . Hver av de fire forsøk Hokage klarer å såre, men Naruto oppdager en eremitt stadiet at metoden for å slåss naturen ble truffet av Rasajan den andre ved hjelp av Hokage Tobeerama.

Hellig tre (Shingo): Etter å angripe den fjerde Hokage og Naruto Obito, de er i ferd med Kyuubi og klarte ikke å treffe ham. Obito begynner å iverksette en plan Tsokioma uendelig hellige treet, som er den ultimate kroppen av Jubilees, og Naruto Costumes begynner å drepe chakra Shinobi og drepe dem nesten suge hele chakra Naruto, og deretter bevege seg bort fra det hellige treet ved hjelp av andre Hokage teknologi for å flytte umiddelbart.


Naruto og Sasuke: Naruto og Sasuke kombinere sine styrker for å bekjempe Obito i stil med en eremitt. Spiller Obito Naruto rolle eremitt, mens Sasuke som Sasuke Sasuke like Sasuke sverd som Sasuke-stil sverd, da de to lagene samle og Saski dekke Kyuubi med Susanoo og angripe Obito med Saif Susanu og de kan trenge forsvar med hjelp av sine kolleger i det akademiske og Vosalh legendarisk sverd og Bajus begynne å redigere den.

Minner om Obito: Dette viser minner fra Obito om sin ungdom, hans drøm om å bli Hokage, stipendiat Rennes, med sine minner fra sin kollega Kakashi trener Minato.

Pirates Peugeot: Naruto og Sasuke og deres kamerat ninja fra koalisjonsstyrkene lykkes i å frigjøre Peugeot Obito. Obito faller til bakken og Sasuke blir å fullføre ham. Kakashi vises plutselig med CONAE å drepe Obito, men den fjerde Hokage Minato stopper ham. Naruto og Sasuke går deretter å hjelpe den første Hokage kampen med Madara.