Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

07-Ghost er satt i en fantasiverden med ulike lover

Publisert: mandag 06. februar 2017

07-Ghost er en japansk fantasy manga skrevet og illustrert av Yuki Amemiya og Yukino Ichihara. Det er satt i en fantasiverden med ulike lover, riker, guder og magi. Det ble serialisert i Monthly Comic Zero Sum, en Josei publiseres månedlig av Ichijinsha. Sytten-bind har blitt utgitt av forlaget. Den manga ble opprinnelig lisensiert av Go! Comi for utgivelse i Nord-Amerika, men de stoppet publisering i oktober 2009, og Viz Media har siden fått lisens for serien. Serien har blitt tilpasset til et drama CD og en anime TV-serien av Studio Deen, som debuterte i april 2009. 07-Ghost vant en dobbeltførsteprisen i tredje Zero-Sum Comics Grand-Prix, noe som betyr at det ble valgt for første plassere av både lesere og redaktører, som er svært sjeldne.

Teito Klein er en tidligere slave som nå deltar Barsburg Empire militærakademiet på grunn av sin evne til å bruke Zaiphon, en type overnaturlig kraft Cosplay Norway . Muligheten er sjeldne og derfor høyt verdsatt.

Teito er et hukommelsestap som ofte har skremmende drømmer. Natten før konfirmasjonen eksamen, Teito og hans eneste venn, Mikage, sverger at de aldri vil forlate hverandre. Neste dag, overhører Teito folk snakker om ham. Stoppe å lytte, innser han plutselig at høyttaleren, stabssjef Ayanami, er den personen som drepte den kjente mannen i sine drømmer: hans far, kongen av det ødelagte Raggs Kingdom. Teito går avlytting og prøver å angripe Ayanami men er raskt brakt ned av en av sine underordnede og sendt i fengsel. Mikage kommer til å hjelpe ham unnslippe, bare for å oppdage at Teito har klart å kjempe seg forbi vaktene av seg selv. De to flykte fra bygningen, men er cornered på en balkong. Teito later til å holde Mikage gissel, så gjør hans flukt, selv om han er såret av en Zaiphon vindkast som Ayanami dirigerer på ham. Tre biskoper i nærheten syvende District oppdage den skadde Teito og ta ham til en nærliggende kirke for å samle krefter, hvor han blir beskyttet på grunn av den syvende District lov av helligdommen.

I rett tid, er det oppdaget at Teito bærer Eye of Mikhail, en kraftig talisman som hans hjem ble ødelagt. Dette faktum, samt et skjebnesvangert gjenforening, katapulter Teito inn i en søken etter hevn mot Barsburg Empire og for kunnskap om sin fortid. Samtidig, hans status som bærer av Eye of Mikhail kaster ham inn i langvarige konflikten mellom det onde Verloren og hans fiender, 07 Ghosts.

Boken er satt i midten av Barsburg imperium, som er delt inn i sju distrikter, hver med sin egen byer, fyrster og kultur.

Zaiphon er den "magiske" av 07-Ghosts verden, muligheten til å konvertere energi i livet til ulike typer makt (det er Zaiphon holde flytende kontinent). Den styres ved å konvertere de sterke følelsene av energi, og den kraften som kommer fra Zaiphon ofte tar form av ord, om folk kan bruke våpen til kanalen sa energi. De som har muligheten til å bruke Zaiphon er sjeldne og antas å bli velsignet av Gud. Hver brukers evner er forskjellige, og i mange tilfeller gjenspeiler deres personlighet. Zaiphon er generelt kategorisert i tre typer:

Healing Zaiphon: Personer med healing Zaiphon er i stand til å helbrede sår og dele eller overføre sin Zaiphon til andre Cosplay Norway . Tegn som primært bruker healing Zaiphon er Labrador, assisterende erkebiskop Bastien, Ouka, og Capella.

Offensive Zaiphon: Personer med offensive Zaiphon kan angripe fiender og beskytte mot angrep rettet mot dem. Tegn som primært bruker støtende Zaiphon er Teito, Mikage, Ayanami, Hakuren, Frau, og Capella.

Manipulation Zaiphon: Personer med manipulasjon Zaiphon (som er veldig sjelden) kan flytte andre objekter på vilje. Castor bruker denne typen Zaiphon.

Det er mulig å lære å bruke mer enn én versjon av Zaiphon; Men folk som kan lykkes gjøre dette er få og langt mellom.

Det er en rekke våpen som brukes til å manipulere Zaiphon, en av disse er bascule. Med bascule, kan folk kanalisere sin Zaiphon og bruke den til flere formål Cosplay Norway . Ulike typer Zaiphon har ulike effekter når den brukes gjennom en bascule: de med healing Zaiphon kan ikke direkte angripe et kor, men de kan redusere og eliminere Choir fra berørte mennesker og de med offensive Zaiphon direkte angripe en Kor.