Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

07-Ghost klage på folks lidelser

Publisert: mandag 06. februar 2017

Ifølge en hundre år gammel myte at Gud død, Verloren (nederlandsk eller tysk for tapt eller dømt), 'drept' datter av sjefen for himmelen og ble tvunget til å flykte til bakken. Som hevn Verloren invaderte hjertene til folk som gled inn i fortvilelse. Jamret folks lidelser, Chief of Heaven levert syv himmelsk lys til å straffe Verloren. Kalt "Seven Ghosts", de er sagt å ha tettet Verloren på bakken og servert noensinne som voktere av imperiet. Mødre ofte fortelle sine barn at hvis de er slem, de syv Ghosts kommer til å ta dem bort.

Selv Verloren har vært forseglet bort i Pandoras eske i over 1000 år Cosplay Norway , hans budbringere, KOR, finne og kontakte folk for å få dem under hans innflytelse. Hvis en kontrakt er gjort, vises et merke på personens bryst. Dette er kjent som "Verloren forbannelse", og det viser ens hjerte blir spist av mørket. En av oppgavene til "07 Ghosts" kjemper Verloren og hans forbannelse og prøve å stoppe kontrakten blir oppfylt. Bare biskoper kan fjerne Verloren forbannelse.

07-Ghosts er nedfelt i mennesker med slike ekstraordinære Zaiphon evner, de er ansett for å bli velsignet av Gud. De var opprinnelig fragmenter av Verloren, og de ble sendt til jorden av Chief of Heaven å stoppe Verloren. Hver av de 07-Ghosts døde i sitt tidligere liv, og de alle beholde sine minner fra sine tidligere liv. Frau har Castor, Labrador, Fea Kreuz og Lance blitt avslørt å være Ghosts siste; alle av dem har merket sine spøkelser på sine hender. Ghosts navnene er Zehel, Party, profeten, Landkarte, relikvie (eller rest) Eher og Vertrag, som alle har nederlandsk eller tysk opprinnelse. Hver av Ghosts har en spesifikk effekt:

Zehel - 斬 魂 "cutting Spirit" (Frau, Ghost, kryssende obligasjoner)

Party - 繋 魂 "binde Spirit" (Castor, Ghost som binder sjelene sammen)

Profe - 言 魂 "The Tale Spirit" (Labrador, Ghost, som profeterer)

relikvie (også skrevet som "rest") - 遺 魂 "The pålagt Spirit" (Lance, Ghost, som ser sin fortid)

Vertrag - 契 魂 "pant Spirit" (Fea Kreuz, Ghost, som manipulerer sjeler)

Landkarte - 消魂 "apparat Spirit" (Katsuragi, Ghost, som sendte noe eller bort til et bestemt sted)

Ea - 醒 魂 "awaking Spirit" (Kal, Ghost, som tildeler numre til ethvert menneske i verden og bestemmer bestemmelsesstedet etter døden)

Noen versjoner kan oversette Ghosts nevne galt. Ettersom alle navnene deres kommer fra tysk, navnene har en mening i dette språket, og er ikke bare et navn. For eksempel er det vanlig å se navnet "Randkalt". "Rand", som betyr "edge", "cal" betyr "kald", noe som gjør navnet meningsløst. På den annen side er betegnelsen "Landkarte" betyr "kart" som svarer til Landkarte evne Cosplay Norway . Det samme skjer med Ghosts relikvie (oversatt Rilect, ikke et tysk ord) og Eher (Ea, ikke et tysk ord).

Når en person får et liv fra hodet til himmelen, valgte de tre drømmer for å fullføre sin levetid. Tilskuddet av alle drømmer, vil deres sjeler bli kalt tilbake til sjefen og bli reinkarnert. Men når folk er født, har de ikke husker drømmene de valgte, og finne ut drømmene er visstnok livsglede.

Det er onde skapninger som ønsker å blande seg inn i denne prosessen; blant dem er Verloren budbringer av korinterne som stjal drømmer og trekke folk inn i mørket. Når en person første drøm er gitt av et kor, blir personen hjerte ustabil og ute av stand til å være fornøyd uansett hva han eller hun gjør. Når gitt den annen drøm, er den personen i en tilstand av sult eller avhengighet Cosplay Norway . Når gitt den tredje drømmen, har sjelen henga for mye mørke og vil for alltid i stand til å gå tilbake til Head of himmelen. Refrenget tar så kroppen; et okkupert kroppen med alle tre drømmer om Corinthians kalles en Wars (warusa betyr "onde" på japansk), og de tjener Verloren. En mørk magiker som kan styre Wars kalles en Warsfeil.

Det er en plikt for kirken for å beskytte folk fra Corinthians, fordi følelsen av avhengighet er svært vanskelig å fjerne. Det finnes tilfeller der et kor kan gjøre et ønske som ikke er en av de tre drømmer, men det forstyrrer likevekten og Corinthians kan bli straffet for det.