Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

AKB0048

Publisert: onsdag 21. september 2016


  • Animasjonen produksjonen på 17 oktober 2011 kunngjorde nyheten, i tillegg til produksjonsteamet kunngjorde den foreløpige valg og implementering av stemmeskuespillere, men også legge ved en 9 ligger i de mest populære medlemmer av AKB48 inntrykk malt. Produksjon team inkluderer River Forest Masaharu (inspektør), elva slutten Risa (karakter design), SATELIGHT (animasjon) og så videre, med "Macross Frontier" er svært like, så det var mange fans, føler jeg at det ikke er en generell sekundærproduksjon idol filmer så enkelt. 25. november samme år, offisielt kalt verket "AKB0048", også annonsert ni tegn i offisiell bruk inntrykk malt animasjon med den tidligere annonserte helt annet bilde. Så den 13. desember, det offisielle nettstedet offisielt annonsert historien og scenerom. Mange fans, som forventet, vil dette arbeidet være en blanding av science fiction og originale elementer idol i moderne performing arts aktiviteter som ulovlige som den primære kosmiske verdensbilde.

  • Samtidig, i begynnelsen av desember valg av stemmeskuespillere er også i full gang. Deltakere i tillegg AKB48 medlemmer, og inneholder en kombinasjon av derivat SKE48, NMB48 og HKT48, totalt mer enn 200 personer. Endelig den 13. desember, valgte 2011 bly 9 kandidat og fire medlemmer spesielt anbefalt.

  • Den offisielle også arrangert for fire avledede tegneserier, animasjon å starte kringkasting før Kodansha serialisert utvide sine publikasjoner.