Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

AKB0048

Publisert: fredag 23. september 2016

Story presentasjon  • I en ikke altfor fjern fremtid, er den menneskelige sivilisasjonen høyt utviklet, koloniseringen er ikke lenger en fantasi. Men relativt høyt utviklet vitenskap og teknologi, har underholdningsindustrien vært enestående undertrykkelse. Kunst aktiviteter anses å ha uønskede effekter og korrosjon forvirre folk heller forbudt av myndighetene. Heldigvis er ønsket om fortsatt spirende frø underholdning, frivillig gruppe kalt AKB0048 idol for alle Stjerner blå blomster folk sendes glede og drømmer, de tåler trykket av myndighetene holder en ulovlig konsert, og den første åpne samtalen for 77 hovedfagsstudenter. Ved idol appell, Palace Nagi sand (Karen Iwata dubbing), hage Chie management (Mayu Watanabe dubbing), Lam Tin tekstur tone (Sayaka Nakaya dubbing), har et Venner av sangen (Amina Sato dubbing) og andre full av ungdommelig drømmer om jenter vært registrering.


  • Bryte gjennom lag av begrensninger myndigheter og ett og et utvalg av testen, kan jentas drøm oppnås?Creative bakgrunn  • Animasjonen produksjonen på 17 oktober 2011 kunngjorde nyheten, i tillegg til produksjonsteamet kunngjorde den foreløpige valg og implementering av stemmeskuespillere, men også legge ved en 9 ligger i de mest populære medlemmer av AKB48 inntrykk malt. Produksjon team inkluderer River Forest Masaharu (inspektør), elva slutten Risa (karakter design), SATELIGHT (animasjon) og så videre, med "Macross Frontier" er svært like, så det var mange fans, føler jeg at det ikke er en generell sekundærproduksjon idol filmer så enkelt. 25. november samme år, offisielt kalt verket "AKB0048", også annonsert ni tegn i offisiell bruk inntrykk malt animasjon med den tidligere annonserte helt annet bilde. Så den 13. desember, det offisielle nettstedet offisielt annonsert historien og scenerom. Mange fans, som forventet, vil dette arbeidet være en blanding av science fiction og originale elementer idol i moderne performing arts aktiviteter som ulovlige som den primære kosmiske verdensbilde.


  • Samtidig, i begynnelsen av desember valg av stemmeskuespillere er også i full gang. Deltakere i tillegg AKB48 medlemmer, og inneholder en kombinasjon av derivat SKE48, NMB48 og HKT48, totalt mer enn 200 personer. Endelig den 13. desember, valgte 2011 bly 9 kandidat og fire medlemmer spesielt anbefalt.


  • Den offisielle også arrangert for fire avledede tegneserier, animasjon å starte kringkasting før Kodansha serialisert utvide sine publikasjoner.