Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Assassin Creed Memories er et mobilt spill utgitt på iOS

Publisert: tirsdag 14. februar 2017

Assassin Creed Memories er et mobilt spill utgitt på iOS-enheter 20 august 2014. Utviklet med playNext og Gree, spillet kombinerer samlekort og kjempe, men også målrette sporing med strategi elementer, samt muligheten for å tilgang til konkurransedyktig multiplayer. De ekstra flerspilleralternativer tillater spillere å delta i et laug og deretter delta i klankriger mot 20-20. Spillet gir tilgang til minne mange ulike historiske perioder hvor det tredje korstoget Dead or Alive Kostymer
, gullalderen for piratkopiering, føydale Japan og mongolske riket, men også andre perioder stede i hovedserien (Revolution Amerikansk, Italiensk renessanse ...).


Assassin Creed har blitt et flaggskip lisens til Ubisoft. Jean-François Boivin av Ubisoft sa prinsippet var at hver nummererte tittelen introduserer en ny hovedperson og en ny contexte15. Patrice Désilets, tidligere kreativ direktør i serien, sa serien har alltid vært tenkt som en trilogi. Alexandre Amancio, Creative Director av spillet Assassin Creed: Revelations kunngjorde at hvis spillet Assassin Creed III er sannsynlig å konkludere historien involverer Desmond, er tegnet den røde tråden i alle spill utgitt så langt, dette betyr ikke nødvendigvis slutten av serien. Når Assassins Creed kommer tilbake, vil den komme tilbake med en ny sentral karakter. Amancio sier det er "mange sykluser innenfor varemerket ... er det sentrale punktet. Historien er vår lekeplass".


Amancio nevnes at Ubisoft Montreal utvikling sykluser er også i endring, slik at for neste Assassin Creed, vil lagene ha en tid for videre utvikling Cosplay Norway
, og uten en tidsplan for en annuelle16 utgang.


29. februar 2013 kunngjorde at Jade Raymond Ubisoft Toronto studio er under utvikling med hoved studio i serien, Ubisoft Montreal, en Assassins Creed, som vil gå ut i 2014.


14. juni 2013 kunngjorde Yves Guillemot at tre nye Assassins Creed i utvikling. Han sier det gjør at lagene å ta svinger hvert år for å avansere i perioden og legge innovasjoner i hver termin. En amerikansk kartet lekket, som vi kunne se Assassin symboler i øst i forbindelse med Assassins Creed III, andre for Assassin Creed IV: Black Flag sør i Karibien og Vesten . Men ingen Assassins Creed fant sted der.


I Assassin Creed IV: Black Flag, den delen av dette på Abstergo Entertainment inneholder mange innhold å avsløre, ifølge Darby McDevitt, executive produsent av Black Flag, inkludert en rekke e-poster mellom ansatte og deres overordnede Abstergo, Alt tyder på de neste plassene og perioder med historie å utforske senere, og gi spilleren veiledning på neste utgaven i série17.


28. januar 2014 Darby McDevitt, forfatter og kreativ direktør for Assassin Creed IV: Black Flag, men Assassin Creed: Revelations reklame, i motsetning til hva hans kollega Ashraf Ismail sa for noen måneder siden, Ubisoft n ' har ikke planlagt i slutten av franchise, sistnevnte forklarer at serien kan være uendelig, og at hans kollega hadde misforstått hva han mente å si Devil King Sanguko Basara II Kostymer
. Han forklarte også at "antatt" gled ledetråder i Black Flag om mulige fremtidige retninger som ville ta serien, er egentlig bare en samling av ideer fra spillerne, ikke nødvendigvis en bestemt av Ubisoft. Til slutt, understreket han begrepet "alltid ønsker surprise" 18.