Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Bakgrunn sett Watch

Publisert: mandag 19. september 2016

Bakgrunn sett Watch (Ovewatch Cosplay)Opprinnelsen av krisen

 Tidlig 2020-årene, designet av mennesker for å skape kunstig intelligens-maskin (referert til som Chi mekanisk), som har som mål å øke produksjonen og skape verdens økonomiske velstand. Men det utrolige skjedde, blir chilenske væpnet ondskapsfull og begynte masseproduksjon av militære roboter som prøver å ødelegge menneskeheten.

 Regjeringer ikke klarte å stoppe angrepet av intelligente maskiner, og derfor FN om å opprette en internasjonal fredsbevarende organisasjon å gjøre opprør mot intelligente maskiner. Bringer sammen verdens beste og elite organisasjon heter "Overwatch", som vil fokusere på styrken av robothæren lansert en asymmetrisk krig.

 Den innledende Watch teamet er: soldater fra Tyskland Reinhard Wilhelm, Sverige våpen ingeniør Tuobi Ang Lindh Holm, to amerikanske soldater forsterket testen - det militære nære venner - Gabriel · Laiye Si (død) og Jack Morrison (76 soldater), Liao og Anna (Farao Eagle mor).

Watch Laiye Si ble valgt til leder, men faktum er at dette er faktisk tittelen på titulær leder, Morrison kjører for alle å bli en formidabel kamp team.

 Chilenske væpnet krisen fortsatte i mange år, en adaptiv marine robot drept et stort antall indiske folk, herjet Australia, nesten ødelagt Sibir og den koreanske halvøya. Men til tross for ekstremt vanskelig, Watch også oppnådd noen seire.

 Russerne beseiret og lukket sine Intelligence Center, Sør-Korea sendte et spill proffer, deriblant verdensmester D.Va, de er en ny mech søksmål mot marin robot. Krisen forårsaket store tap og tap på begge sider, mennesker vinne den endelige seier, takket være en stor del Watch.

 Til slutt Houmolisen krisen ble forfremmet til kommandør av Watch, er Laiye Si ansvarlig for "Shadow Catcher" - en hemmelighet som lurer i skyggene av handling, og at organisasjonen ikke er uttrykkelig begrenset tjenestemann.

  Med passering av tid, ressurser og energi mestre Watch voksende organisasjon for å rekruttere flere medlemmer og organiserer overgrepet forvandlet til et verdensomspennende fredsbevarende organisasjoner, en rekke dyktige personer til å delta i Watch.lag Destruction

 Mens resten av verden situasjonen verre, men verst av alle anklagene mot Watch. Deres uaktsomhet forårsaket svikt i vanstyre, korrupsjon og høyt sikkerhetsnivå oppgaver, våpen lagring tap, menneskerettigheter krenket og «Shadow Catcher" hemmelig segment er beskrevet. Regjeringer bedt FN om å lukke "gjentas mer enn skade nasjonal suverenitet," organisasjonen. Forverret offentlig mistillit, og snart når Watch helter ble målet for mistenksomhet og hat, FN satt opp en komité for å undersøke disse påstandene.

 Undersøkelseskommisjon til slutt førte til demontering av Watch, men før sjokkerende hendelsen inntraff. Hovedsakelig i Lai yesi påstander og Morrison som etter Morrison forfremmelse, de to mennene aldri snakket med, og dette gir dem mulighet til å etterforske påstandene feide nådd et kritisk punkt.

 2042 "Petra" Watch dekret i enhver form er ulovlig handling og vil bli belastet. Watch intelligent krisen er over 20 år etter oppløsningen.

 Watch etter oppløsningen av sine medlemmer valgte en annen måte. Som mange portretter McRae ble leiesoldater, engler og Reinhardt å fortsette sin heroiske kamp, ​​mens andre, som Winston, som venter for retur av heltene, er svart lilje fortsatt i live; veien raseri og sint mus i verden innenfor rammen av kriminalitet; Shimada kriminalitet familien beholder fortsatt sin styrke i Japan (selv om arvinger Hanzo venstre); en svak defensiv festning robot vandrende i verden; Jack Morrison, nå en selvutnevnte voktere av maskerte soldater: 76, fra den opprinnelige Watch å stjele et våpen for å drepe sine fiender som blokkerer veier; Laiye Si ble en forferdelig morder av døden, og å jakte og drepe Watch tidligere medlemmer.Gå tilbake igjen

 Etter Watch ble oppløst i Russland brøt ut i den andre chilenske væpnet krise, og førte til døden av den "sorte klo" organisert jakt og drepe medlemmer av den tidligere vakt og fortroppen sikte på å opprettholde et harmonisk forhold mellom mennesker og intelligente maskiner og roboter, svart Winston klo invaderte basen, nesten stjal data på tidligere medlemmer av Watch, i dette tilfellet, uavhengig av Winston "Petra" dekret og reconvened Watch medlemmer.