Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Cajun med muligheten til å laste kinetiske energien til alle typ

Publisert: mandag 27. februar 2017

Et tegn som allerede er kjent for offentligheten, ble lagt til senere som ny:


Forge, American Indian med evne til å skape noen oppfinnelse kommer til hjernen.


Gambit aka Remy LeBeau. Cajun med muligheten til å laste kinetiske energien til alle typer objekter, men først og fremst bruker spillkort å kjempe Disney Kostymer
. Gjennom årene utviklet han en kontrast romantisk forhold med Rogue.


Jubilee, Jubilation Lee alias. Asiatisk tenåring stand til å generere eksplosiv energi i form av fyrverkeri, ble Jubilee for en konstant periode følgesvenn av eventyrene til Wolverine så vel som hans trofaste venn.


Longshot. En flyktning fra en dimensjon styrt av TV, den Mojoverso, utstyrt med en spesiell kraft som kan skape en spesiell provisorisk leir og utrolig smidighet og fingerferdighet i bruk av blader våpen.


Dazzler, aka Alison Blaire Cosplay Norway
. Singer i stand til å omdanne energien av lyd i en rekke forskjellige lyseffekter inkludert ødeleggende laserstråler.


Psylocke, aka Elizabeth "Betsy" Braddock. Tidligere modell og hemmelig agent, er Betsy en telepat og telekinetiske. Captain Britain søster, under hennes lange publisering historie har lidd mange skader, inkludert kroppen utveksling med den japanske ninja Kwannon og ikke minst hans død og oppstandelse for hånden sin bror, Jamie, kan endre virkeligheten.


Rogue, aka Anna-Marie. sørlige jente fra kriminell fortid som besitter evnen til å absorbere livskraft, minner og krefter en annen person gjennom en enkel hudkontakt.


Drevet av viljen til Marvel å produsere ny serie med nesten sikker suksess med mutant hovedpersonene, under hans Claremont ledelse skapt to nye programmer: New Mutants av 1983, som returnerer til temaene i de første X-Men som involverer et helt nytt team av tenåringer til han sliter med sine nye krefter, og Excalibur co-laget sammen med kunstneren Alan Davis i 1988 og satt i England, som har gitt navn til teamet teller blant sine rekker medlemmer av X-Men mutanter og engelsk. Alltid Claremont tok tømmene av X-Factor, lag dannet av de fem X-Men som jobbet for å erstatte problematiske mutanter i selskapet. Opprettelsen av disse parallelle serier, som opereres av Claremont, gjort mer kompleks, men også mer fascinerende hele mutant universet, transformere det til en sann franchise.


Å dra nytte av den subtile forbindelser mellom serien, Claremont, kjent for sine "langsiktige plott", produserte han hvert år store crossover, også kalt X-Over X med referanse til tittelen på serien, blant de testet inkludert: Høsten mutanter, Inferno, mutant Massacre, x-ekstingsjonen agenda som gjenspeiler noen subplots bygget av samme engelske forfatteren i ulike år innenfor stridshoder som vedlikeholdes av ham, som viser effekter og involverer ulike serier for noen tall Deadpool Kostymer
. En av de viktigste er fallet av mutanter etter som X-Men tilsynelatende dør på direktesendt TV og dukke opp igjen i Australia, hvor de fortsatt for en tid før møtet med andre X-Factor. I 1989 utgivelsen av bladet ble terminer, slik Claremont å skrive parallelle plott som involverer et stort antall X-Men.


På slutten av åttitallet relansering av X-Men måtte være en helt vellykket operasjon: tegneserien hadde blitt en blockbuster alltid på toppen av listene.