Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Det er også den eneste som har evnen til dobbelt hopp

Publisert: onsdag 22. februar 2017

Demon Hunter (Demon Hunter), annonsert som en ny spillbar klasse i utvidelsen Legion, er demonjeger en heroisk klasse (som Death Knight), og for at du nettopp opprettet du spiller på nivå 98; Det er også den eneste som har evnen til dobbelt hopp Monster Hunter Kostymer
. Ignorerer den tyngste rustning (slitasje stoff og skinn only), de Daemonhunters fokus på fart og raskt nærmer fiender å treffe dem med enhåndsvåpen. Utnytte sin smidighet selv for defensive formål, og kan bruke demoniske vinger til å gli. Videre takket være deres nye syn, kan oppdage skjulte fiender - også gjennom vegger. Spesialisering Ruin gjør Demon Hunter en farlig melee fighter med kombinasjonen av hans krig blad og vilmagia mens Vendetta en urokkelig protector takket være demoniske krefter. De eneste to rasene som kan bruke klassen er natt alvene for Alliansen og Blood Elves for Horden.


Death Knight (Death Knight), ble introdusert med utvidelsen Wrath of the Lich King, er en kriger som bruker mørk magi til å utnytte effektivt Cosplay Norway
. The Blood spesialisering gir angrep som regenererer helse, slik at Death Knight å kjempe lenger og for å fylle rollen som beskytter; Frost fokuserer på kraftige angrep knyttet til isen; Ugudelighet slipper sykdommer og plager som forårsaker skade over tid og innkalle vandøde tjenere som Familiars. Iført plate rustning, kan du bruke alle våpen unntatt pinner, stenger og skjold.


Forekomsten av innstillingen er spesielle områder av World of Warcraft der en spiller kan bare kommunisere med en bestemt gruppe av andre spillere. I disse områdene er de svært vanskelig å bekjempe fiender, som kan faktisk bare vinnes gjennom samarbeids flere spillere (det kan være i 5, 10, 25 eller 40). Vanskeligheten med hver forekomst er kalibrert for grupper av spillere av et bestemt utvalg av nivåer. Tydeligvis en person med mye høyere nivå enn for en gitt forekomst kan løse det alene, men fallet hentet fra beseirede fiender vil være mye lavere enn det utstyret som normalt brukes til hans nivå.


Blant forekomsten introdusert av utvidelsen The Burning Crusade er det Black Temple (der du skjule demon-night elf Illidan Stormrage), Sterk Storm (base av Prince Kael'thas Solealto), Basin Spiraguzza (Dama Vashj gjemme ) og Caverns of Time, som tillater spillere å gjenoppleve hendelsene i de tidligere spillene, slik som Thrall flukt fra Durnholde Forte eller slaget ved Mount Hyjal. Kort tid etter utvidelsen av produksjonen har blitt gjort tilgjengelig Isle of Quel'Danas, med to eksempel tillater å utfordre Kael'thas (igjen) og Kil'jaeden.


I tillegg alltid med utvidelsen The Burning Crusade har blitt introdusert begrepet Heroic Instance (Heroic Instance), at det er en variant av en allerede foreliggende tilfelle fra 5 spillere i spillet, bli møtt til det høyeste nivået av utvidelsen som den tilhører forekomsten (70 for eksempel innført i Burning Crusade, 80 for de som ble introdusert i Wrath of the Lich King og 85 som ble introdusert i Cataclysm), men økt vanskelighetsgrad (vanligvis med kraftigere monstre og ekstra Boss), siden det kan få belønnet stykker av bedre utstyr enn den vanlige versjonen av Instance Overwatch Kostymer
, og du kan også få spesielle medaljer (skiltet) ved å slå sjefen, brukt som valuta til å kjøpe andre deler av spesielt kraftig utstyr.


Med Wrath of the Lich King, sammen med kontinentet Northrend, ble lagt mange andre eksempel fra 5 opp til 25 spillere, som Naxxramas, Nexus, den violacea festning, prøvelsen av Champions, samt mange nye felt kamp, lekeområder der de to gruppene (ett per fraksjon) kolliderer for et mål.


En annen type eksempel er de arenaene, introdusert med utvidelsen The Burning Crusade, der lag med 2, 3 eller 5 tegn kolliderer med like store grupper. Hver uke får poeng basert på vurdering av teamet. For å få poeng, må du spille minst 10 kamper i uken.