Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Det introduserer spillbar rase av pandaren

Publisert: onsdag 22. februar 2017

Mists of Pandaria ( "The Mists of Pandaria») er den fjerde utvidelsen til World of Warcraft, publisert 25. september 2012. Det introduserer spillbar rase av pandaren, hvis hjemland er Pandaria, og monaco klasse. Pandaria er fullt explorable. Den maksimale tegnnivå er hevet, med denne utvidelsen, 90 og til og med nye dungeons og raids samt to battlegrounds er lagt til Rwby Kostymer
. De ble også innført nye endringer i Player Versus Player, med innføringen av PVP kraft og med innføringen av en 65% grunn resiliens PVP for alle spillere. Spillet selges i vanlige digitale nedlastinger og digital deluxe versjon med noen flere produkter. Denne siste versjonen har blitt gjennomført av ulike oppdateringer som har lagt til allerede rik spillinnhold, blant annet som Kongeriket Thunder og beleiringen av Orgrimmar (sistnevnte ser et raid som tar sikte på å beseire kongen Garrosh, opprørsleder horde som drømmer om å ødelegge verden av Azeroth).


Utgangen av den femte utvidelsen av World of Warcraft Warlords of Draenor ( "The Lords of Draenor krig"), ble kunngjort på den årlige konvensjonen av Blizzard, den "BlizzCon". Ekspansjon er besøkt, i en alternativ tidslinje der korrupsjon av orkene har aldri funnet sted, en verden av Draenor. Den maksimale tegnnivå ble også hevet til 100.


På 28 juni 2014 offisielt startet betatestingen åpen for utvalgte spillere og gjort offisielt tilgjengelig 13 november 2014.


For første gang i spillet spillerne kan bygge og tilpasse sin base, Garrison kalt, takket være som de kan få nyttige fordeler Cosplay Norway
. Draenor var, for en tid, det eneste ekstra område hvor spillerne ikke har vært i stand til å bruke flying mounts når du når maksimumsnivået. Muligheten er innført i en senere oppdatering der, i motsetning til de andre utvidelser, er nødvendig for å fullføre en lang rekke oppdrag og målsettinger for å aktivere flyturen. Flygende ferdigheter Draenor er knyttet til kontoen, så det strekker seg til alle tegnene i en enkelt spiller, selv om de ikke har fullført kravene for bedriften "Reconnaissance av Draenor"


På 30 august 2016 en ny utvidelse som heter World of Warcraft ble gjort tilgjengelig: Legion ( «Legion»). Det er satt i standard tidslinjen, ikke i fortiden som Warlords of Draenor, og for retur av titan Sargeras og Burning Legion. Blant endringene er en ny heroisk klasse, Demon Hunter (tilgjengelig for Night Elves og Blood Elves), et nytt kontinent, de Disperse øyene, den "Weapons Artifact", en revolusjonerende PVP system, nye dungeons og raid, en ny Dungeon system Mytisk med vanskeligheter basert på en nøkkel til makten og en ny daglig søken system kalt globale oppdrag.


Det høyeste nivået ble hevet til 110.


Med Legion kan du også spille en kombinasjon av Gnome Hunter klasse, med mulighet til å temme pet mekanikk.


The Garrison, som ble introdusert i Warlords of Draenor, ikke ble gjenopplivet og har blitt erstattet av en klasse Enclave, en møteplass for hver klasse som kan få tilgang til medlemmer av Horde og Alliance.


Den Blizzard estimert en mye lavere suksess av videospill, vil prosjektet bli en suksess ifølge selskapet dersom det hadde solgt en million eksemplarer Samurai Warriors Kostymer
. I 2011 har det solgt 15 millioner.


I utgangspunktet Blizzard manager trodde de distribuerer spillet gratis og uten avgifter, finansiering ved hjelp av online annonsering. Planen ble endret fordi det ble ansett ikke å opprettholde kostnadene ved prosjektet.