Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

DRAGON BALL Works evaluering

Publisert: torsdag 22. september 2016


  • "Pearl" er en av de mest innflytelsesrike kinesiske japanske tegneserier, er en berømt japansk tegneserie Akira Toriyama fineste kreasjoner. Historien lede leseren fra landsby til by, fra jordledningen til den fremmede, fra nå føre inn i fremtiden, både spennende kamp også oppriktig følelser.

  • "Dragon Ball" suksess er enestående, det er ikke bare den "Young Jump" solgte mer enn ett slag "Young Magazine", gikk om bord i 6.53 million historisk høy, også påvirket mønster etter den japanske manga, fødselen av juvenile diffuse blod i kongelig Tegneserier konseptet. Akira Toriyama myser med nesten live Obata komisk skildring tegneren levende "mat dreamer" i tegneserien helt vil bli delt inn i "velvillig Man" og "fordervet Man" kategorier, dette konseptet er fra "Dragon Ball" begynte.

  • "Pearl" er en bestemt symbol på japansk manga. alles synspunkt snakker om "Dragon Ball" suksess, mange venner av mannen og bransjeeksperter gjennomførte analyser, er forskjellig, men det er flere store saker i utgangspunktet det samme.

  • Først skjermen kjemper kraft forstand. Fight scener objektivdesign, enten det er fra en følelse av intensiteten i handlingen, eller design trekk, selv om stedet er fortsatt den sterkeste. Spesielt når du bruker fellesskapet Wukong kongen av boksing, langtrekkende angrep i flukt, krasj, melee, veldig glatt konvertering.

  • For det andre, har filmen en visuell følelse av stil. Island Shan Ming brukes i et stort antall fragmenter av tegneserier vises i filmen handlingen i Europa og Amerika, spesielt i fortellingen når konflikten er betydelig akselerert rytme skjermen, og kompakt konvergens, slik at leserne setter pris på handlingen ser ut som en film.

  • Tredje, den unike fantasi og sci-fi-elementer. Shan Ming øya er en sci-fi-bøker lover fra sin utforming en "mikrokapsel" hvor du kan trylle opp hus, biler, båter og andre verktøy vil være i stand til å se sin vitenskapelige besettelse. Tegneserier i fjellet deretter fra vanlig mas, av jorden til verdensrommet Namek, til extradimensional samfunnet Wangwu, fortsetter Akira Toriyama fantasi for å mobilisere leserens appetitt, kan det bli utstedt etter 42, veldig i stor grad fra publikum tiltrukket av den fantastiske verden av dragon Ball.

  • Fjerde, og viktigste, er det historien konsis, populære, men ikke naiv. "Pearl" karakterene i historien er alltid enkel atferds logikk, Goku og hans selskapelig følges alltid slå skurkene og sikre fred i verden, og ingen personlige ambisjoner. Skurkene og dårlige lesere vil ikke bekymre deg for grundig fanget. Alt i alle de slemme gutta alltid inspirere alle brutal hat, god alltid vekke vrede vår sympati. Dette kan maksimere tiltrekke seg lesere i ulike aldre, kan vi si det samme nå i øya Shan Ming komisk sammenligningen er vellykket.