Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Dragon Ball Z kreative bakgrunn

Publisert: torsdag 22. september 2016

Inspirasjonskilde
  • Før start er det mange serie historien vendingene. Toriyama Bird Island og ansvarshavende Kazuhiko tror det ble serialisert i en parodi på slutten, så det fungerer "Dr. su ra nn pu" Som allerede gått tom for inspirasjon klar til å avslutte serie, men det kan ikke lett ende denne populære verk, slutten av serie 3 Hvis du starter et nytt serie, så selv om oppsigelsen vil ikke ha problem måneder senere, han godtok vilkårene, slik at de i serie "Dr. ra su nn pu", men begynte også å trekke fra en, og deretter på slutten av de to verkene "riding Long juvenile (semantisk nn ボ ー ド Får イ) "og" Suites nn pu ー stor risiko vanskelig å passere, "og to verkene etablerte" dragon Ball "tema

  • Arbeidet på den innledende fasen av bruk av "Journey to the West" i elementene på samme tid, "samle perler" Ideen er lånt fra "South Cong Åtte Samurai vale" dette arbeidet, men Åtte Samurai i 7 til 8 perler stjerner. Tittelen er lånt fra Bruce Lee-filmen «Enter the Dragon". Så fast innledende rammen av arbeidet.

  • Det hadde opprinnelig tenkt å følge Toriyama versjon av "Journey to the West" for å utvikle historien, men redaktøren er ansvarlig for Bird Island Kazuhiko som "Journey to the West selv, så nå er det ingen forskjell," svarte mer lunken. Dermed i andre utkast lagt moderne stil på klær, den tredje utkast hadde vært med den virkelige "Dragon Ball" er svært lik den enden, slik at bare noen få broer Journey til heltens navn og karakter design, samt den innledende seksjoner og artikler.Serie hele historien
  • I fem påfølgende omfattende farge begynte serialisering i verk, i begynnelsen, og det er ingen følelser, opprinnelig, hadde gledet meg til mange mennesker, men gradvis avta i popularitet ranking på spørreskjemaet også falt til 15 senere. Head of Bird Island kommentatorer sa at "hovedpersonen altfor vanlig, så det er ikke populært," etter Akira Toriyama, ved hjelp av en "single-minded jakten på en sterk leder" som tema for etableringen. Dermed ideen om utvidelsen vil svekke birollene, for å modifisere resultatene viser, skapte han en verden Budokai, etablert status for hovedpersonen i Monkey King, arbeid farten økte popularitet. Samtidig, i Japan Fuji TV kommer også Shueisha diskutere problemstillinger knyttet til produksjon av TV-animasjon.

  • Akira Toriyama selv opprinnelig Goku og Piccolo i turneringene vil avgjøre vinneren etter å holde ideen om slutten på historien, men for den overveldende folkelig støtte for den leserundersøkelse, så slutten av serie saken redaksjon er ikke så enkelt avtalt, måtte vi bli videreført. Felisaz artikler for å bli stadig bedre og mer populært koking, vant 815 stemmer i "Weekly Shonen Jump" på 1000 stemmer i undersøkelsen ble holdt. Økonomiske effekter er også den samme, ettersom oversettelse og tegneserier kringkaste til utlandet distribusjon, ikke bare i Japan, men også å utvide synligheten til verden. Et eksempel er et kortspill som fungerer "en så ka semantisk inter su ra nn ボ ド シ Hikaru en har zu" Som i 1995, solgt mer enn 2 milliarder kroner, sette en rekord. Hvis slutten av serie, er det ikke bare problemet nummer JUMP vil bli direkte berørt, blant annet forlaget Shueisha, herunder i de integrerte media effekt midt produsenter som Bandai, Fuji TV, Toei Animation, og andre ulike kommersielle aktiviteter og arbeid hver selskapets resultater og aksjekursen vil være en enorm innvirkning, tar hensyn til muligheten for dannelsen av en serie slutt umulig situasjon.

  • Om slutten av arbeidet, selv om det er av et sterkt ønske om å Akira Toriyama enkeltpersoner, men til slutt er det et resultat av ulike tilknyttede selskaper holdt et foreldremøte for å justere, samt lederne for selskapet som opererer forholdene å dømme respektive tilknyttede selskapets aksjekurs, ytelse og andre tap til et minimum rekke andre typer forberedelser under vurdering og endelig i stand til å oppnå serie slutt danner en uhørt situasjon. Etter det, Akira Toriyama mot Majin Buu artikkelen sa: "Denne delen av historien er blitt kvalm med meg selv forfatter av den kontinuerlige voldsom kjemper hardt, og nå er jeg blitt den gamle mannen hadde høyt blodtrykk, har ikke trekke en slik kamp. mer er bedre å si at fremtiden ikke vil ønske å tegne tegneserier om slåssing. "før starten Buu artikler, Toriyama hadde en avtale med artikkelen uferdige Buu Shueisha endte serie, deretter Hori redaktør Jiang Xinyan senere lært det.

  • I denne sammenheng ble det arbeidet en seriell 10 og et halvt år med en langsiktig serie fungerer. Heller ikke informert på forhånd på slutten av serie, de siste ord er også Monkey King vil fortsette til slutten av eventyret.