Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

DUNGEON FIGHTER imaginære forfedre

Publisert: torsdag 27. oktober 2016
    • Prime stamfar av den virtuelle hovedstaden i Nan Dungeon Fighter Tilbehør, herskere Yin Yi An Wangkai.

    • Selv om imaginære forfedres historie og Peros imperium i forhold til noen hull, men i henhold til nasjonal forskning historiker, det er en virtuell landet i over 2000 år.

    • Arad ligger i nord-vest for de imaginære forfedre, er det areal ikke enorme, kjole, og språket og kulturen i andre land, beboere her gir inntrykk av veldig smart, selv om de fleste av dem litt tynne, men det har mye å lese gass mester.

    • Føyelig imaginære forfedres hjemland og ikke bryr seg hvem som er smal, og dermed vil ikke bevisst gå til krig, for å gripe territoriet til andre land, men hvis led utenlandsk invasjon, vil de som regel isolasjon av qigong-mestere har fra fjellet, canyons, grotter komme seg ut og arbeide sammen for å slå tilbake fienden.

    • Det åpnet en dojo i mange prim furaner marginale områder, der de fleste av disse er drevet av unge qigong-mestere. I tillegg til templet, nær markedet ofte å Amoy til lav pris og høy kvalitet kniv også Cosplay Prop, så her er det en gang ser enda kastet onkel, men av en provokasjon kan også fløy i bruk Battōjutsu kriger . Fordi det er for mange skjulte master, så gjør alt som noen alvorlig.