Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Duoen Claremont-Byrne skapt noen av de mest kjente historien bue

Publisert: mandag 27. februar 2017

I Giant Size X-Men # 1 er det vist som Xavier, for å redde den første gruppen av X-Men fangen bor på øya Krakoa, satt av rundt om i verden for å rekruttere nye mutanter. Etter slaget og sparing, på slutten av nummeret, nesten alle de gamle medlemmene sluttet på skolen bortsett fra Jean Grey og Cyclops kjæreste som ble ny teamleder. Denne spesielle var svært vellykket og med n Cosplay Norway
. 94 bladet dedikert til mutantene endte til å trykke gamle historier og begynte å fortelle eventyrene til X-Men i hendene på Chris Claremont og Dave Cockrum, deretter erstattet tegninger av John Byrne. Duoen Claremont-Byrne skapt noen av de mest kjente historien buer i serien, slik som Dark Phoenix Saga, Days of fremtid fortid og Inferno crossover.


For ytterligere å innovere serien og begeistre yngre, Claremont innført nye tegn, for eksempel:


Shadowcat (opprinnelig Sprite, da Ariel), aka Kitty Pryde. Ung jødisk mutant stand til å bli immaterielle og passere gjennom faste gjenstander.


Phoenix, aka Jean Grey. Antatt død av alle etter den første gruppen av romeventyr, tegnet av Jean gikk tilbake på scenen renovert, med nye krefter siden Phoenix verten enhet.


Byrne, medforfatter av mange historier, forlot han serien i 1981 som ivrig for mer plass i etableringen av historiene Cosplay Tilpasset
; senere ble han en forfatter og regelmessig artist av Fantastic Four. Claremont forble som en vanlig forfatter av Uncanny X-Men, det nye navnet ble vedtatt kort tid etter den såkalte Second Genesis og andre publikasjoner knyttet til mutant verden som Excalibur og X-Factor frem til 1991, da han forlot Marvel skyldes forskjeller med redaktøren Bob Harras.


På åttitallet, serien hatt sin storhetstid takket være slike som Paul Smith, John Romita Jr., Mark Silvestri Dark knight Kostymer
, Jim Lee og en Claremont verdsatt av både fans og kritikere for sitt forfatterskap, å utdype psykologien av figurer og elementer av såpeopera innført som mangler slektninger og funnet, umulig elsker og led, svik og skjulte intriger. Det var i disse årene at den engelske forfatteren lagt til de felte tvilsomme karakterer som Magneto (venstre Xavier driver X-Men etter hans beslutning om å forlate for plass), begynte overeksponering av Wolverine (i økende grad brukes av forfatterne som gjør det til en gjenganger i nesten alle mutanter testet) og sette Storm på hodet av X-Men i stedet for Cyclops.