Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Final Fantasy X markerer det første spillet i hovedserien som No

Publisert: mandag 20. februar 2017

Final Fantasy X markerer det første spillet i hovedserien som Nobuo Uematsu, komponisten av den historiske saga, ble hjulpet i hans arbeid. For å forberede soundtracket ble også kalt Masashi Hamauzu og Junya Nakano, som ble valgt for sin evne til å skape forskjellig musikkstil ved Uematsu, men i stand til å harmonisere med dem. Spillet inneholder tre sanger sunget Cosplay Norway
. Den første er en j-pop ballade med tittelen Suteki da ne til stede både i normal versjon og i orkestrert versjon for studiepoeng. Ordningen ble komponert av Uematsu, mens ordene er Kazushige Nojima. Sangen er tolket av den japanske folkesangeren Rikki, den musikalske teamet søkt ut på jakt etter en sanger hvis musikk reflekterte stemningen av øyene i Okinawa. Den andre er heavy metal sangen Other, et verk av The Black Mages gruppe, grunnlagt bare fra Uematsu, og sunget på engelsk av Bill Muir. Sammensetningen er hørbar i en av åpningen scener og er tatt opp i en av de foregående sammenstøt slutten av spillet. Endelig salmen dell'intercessoreè en sang ved hjelp av japanske stavelser og gjentar ofte i spillet.


Soundtracket ble samlet inn i 91 spor fordelt på fire CDer. Den ble utgitt i Japan 1. august 2001 av DigiCube og gjenutgitt 10 mai 2004 av Square Enix [. Andre relaterte plater inkluderer føle / Gå drøm: Yuna og Tidus, utgitt i Japan etter DigiCube 11 Kanon Kostymer
. oktober 2001 og inneholdt spor fra Tidus og Yuna; Piano Collections Final Fantasy X, en samling av spill musikk; og Final Fantasy X Vocal Collection, en samling av dialoger av tegn og sanger.


The Black Mages har omorganisert tre sanger fra soundtracket til Final Fantasy X i rock stil: Kjemp med Seymour, på deres album The Black Mages i 2003 og Other og himmelen over, i albumet The Black Mages II: The Skies Above the 2004. Uematsu fortsetter også å spille et par stykker i sin konsertserie Kjære venner: Musikk fra Final Fantasy. The Final Fantasy musikk har også dukket opp i ulike konserter og live-album som 20020220 Musikk fra Final Fantasy, et liveopptak av et orkester som spilte sanger fra serien, inkludert noen deler av spillet. Swing de Chocobo ble inkludert ved Orchestra i Royal Stockholm Philharmonic Orchestra på deres tur Distant Worlds - Musikk fra Final Fantasy, mens å Zanarkand ble utført av New Japan Philharmonic i konsertserien Final Fantasy konserter.


Final Fantasy X ble utgitt i Japan den 19 juli 2001 og i Nord-Amerika den 17. desember 2001. I 2002 fulgte utdelinger i Australia, 17. mai, og i Europa, 24. mai. Særlig den europeiske versjonen, men basert nordamerikansk utgave, presenterer flere tilføyelser. I de to DVD-er av hele settet kan finnes i de fleste av the Dark Aeons og super-sjefen Der Richter, nye våpen, rustninger og ferdigheter, Master Sferografia, intervjuer med produsenter og kunstnere, en samling av trailere og reklamefilmer filmet første avkjørsel , en musikk video med 5.1-lyd alternativ for sangen Suteki da ne og til slutt flere trailere av kommende prosjekter ved torget i løpet av året, blant annet Blå Wing Blitz, Kingdom Hearts og Final Fantasy: åndene innenfor.


31. januar 2002 offentlig utelukkende for det japanske markedet en internasjonal versjon av spillet kalt Final Fantasy X International, med dubbing på engelsk og japansk teksting. Sammenlignet med originalen, inneholder den nye utgaven flere tillegg inkludert en unreleased film satt to år etter utløpet av hovedhistorien som er prologen til Final Fantasy X-2, sammen med flere trailere av kommende spill og intervjuer med stemmeskuespillere og USA japansk Kingdom Hearts Kostymer
. En sammenstilling med Final Fantasy X og Final Fantasy X-2 og tittelen Final Fantasy X / X-2 Ultimate Box ble plassert på markedet i Japan fra 08.09.2005.


Den 13 september 2011 Square Enix kunngjorde at Final Fantasy X ville ha blitt remastret i HD for PlayStation 3 og PlayStation Vita, i anledning tiårsjubileet for spillets utgivelse. Den 19 mars 2013 ble det bekreftet at PS3-versjonen vil inneholde også oppfølgeren til X-2 remastret i HD. De to spillene ble lansert for PS3 på en Blu-ray Disc med tittelen Final Fantasy X / X-2 HD Remaster, mens i separate patroner for Life. Under pressekonferansen PlayStation Kina holdt i Shanghai 11. desember 2014 bekreftet Square Enix at Final Fantasy X / X-2 HD Remaster vil bli gjort tilgjengelig for PlayStation 4 i løpet av våren 2015. porting faktisk ble publisert over hele verden på mellom 12 og 15.5.2015.