Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Fra synspunkt av tomten denne utvidelsen er avkastningen av Deat

Publisert: onsdag 22. februar 2017

Cataclysm ( "The Cataclysm») er den tredje utvidelsen av World of Warcraft. Det ble annonsert 21. august 2009 av Blizzard, og ble publisert 7. desember 2010. Fra synspunkt av tomten denne utvidelsen er avkastningen av Deathwing, tegnet stede i videospill for siste gang i Warcraft II: Beyond the Dark Portal . Hans gjenkomst har forårsaket den ødeleggende Cataclysm som rystet verden av Azeroth Cosplay Norway
. De har solgt mer enn 3,3 millioner eksemplarer i de første 24 timene etter lanseringen; Cataclysm er den raskest selgende PC-spillet i verden. Videoen spillet ble solgt for en begrenset periode, selv i den utgaven collectible med noe eksklusivt innhold.


30. juni har 2010 Blizzard annonserte åpningen av Cataclysm beta test. Invitasjoner, et begrenset antall, har blitt sendt i posten til spillerne.


Endringene i spillet er:


Maksimalt nivå nås med karakterene satt til 85.


De gamle områdene er endret både grafisk og Lore fra synspunkt (atmosfære og historien i spillet).


Inkludering av seks nye regioner som dekker området fra nivå 80 til nivå 85:


Ca 3000 nye oppdrag.


Tilsetting av to nye raser Pokemon Go Kostymer
: den Worgen for Alliansen og Goblins for Horden.


Azeroth har blitt endret for å imøtekomme de flygende mounts i Kalimdor og Eastern Kingdoms; De var tidligere bare tilgjengelig i Outland og Northrend.


Flere nye fangehull og raid tilpasset den nye maksimale nivå.


Gjennomgangen av to fangehull av Vanilla versjon (ingen utvidelser): Sterk Zannascura og Mines of Death som vil være tilgjengelig i heroisk modus til utfordringer og belønninger som passer til nivå 85 Resident Evil Kostymer
.


Nye battlegrounds og et nytt område som Lungoinverno (PvP territorium) Tol Barad PvP.


Et nytt sekundært yrke: Archaeology.


Lagt ny klasse og rase kombinasjoner (se tabell i Tegn-delen).


Endret system av statistikk i spillet, slik som Spell Power (modifier skade staver) har blitt erstattet med bare statistisk forstand å beregne skaden staver.


Innføring av et system av nivåer og talenter til laug.