Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Hva er Black Butler Anime Cosplay

Publisert: lørdag 24. september 2016

 Black Butler ble tilpasset fra Mike Henry av Toboso Yana og som samme navn, ble en film whitch regissert av Kentaro Otani og Kei'ichi Sato, skrev av Wikipedia, og handlet med Hiro Mizushima, Ayame Goriki, Mizuki Yamamoto, Yuka og Takuro Ohno, var det også en spenning film og vist på 2014-1-18 i Japan. Filmen forteller historien om Butler heter Sebastian -Michaelis tar seg av 12-åringen aristokrat Ciel Phantomhive.


 The Butler Sebastian (protraied av Hiro Mizushima) er en mann som selv tegnet er litt dårlig, om kunnskap, styrke, temperament, utseende og selv alle aspekter er perfekt. Som en almight bulter, han tilhører den magiske bee familien Vendome som har regionens største virksomheter, og omgir den unge kommandanten earl Huan Feng Qing Xuan (protraied av Ayame Goriki) hele tiden. Qingxuan er en jente som heter Xili, for ti år siden, da hun arvet jarlen, hun beseglet hennes identitet som kvinne for noen grunner, han alltid i ung mann bilde av mennesker med en smertefull tanke. Han er ofte i motsetning til Sebastian, men de fortsatt laget den eneste og sterkeste "master-slave" forhold, og selv brukt livet til å bry seg hverandre. På den annen side, den magiske bee familien som "Queen vaktbikkje" rolle fra generasjon til generasjon, og personlig håndtere de hoper hemmelige transaksjoner som ikke kan gjøres offentlig. en dag, Qingquan og Sebastian fikk dronningens kommando og iverksette for å undersøke en ambassade offisiell om sannheten om "serie mumifisering mystiske dødsfallet event", hvoretter de fant de mystiske tarotkort i scenen. samtidig, jentene forsvant hendelsen skjedde i byen en etter en, politiet sikkerhet Foreign Affairs Bureau of Provincial katt mill Saneatsu (protraied av Kishitani Goro) bestilte hans underordnede Bustard Chak tretten (protraied ved Yasuda), Matsumiya smart (protraied av Ono Extension Lang) for å spore opp morderen, og gradvis Bustard Chak låst de mistenkte i hemmelighets magi herre og tjener. Universal butler Sebastian begynte kontinuerlig etterforskning, endelig funnet nøkkelen til å knytte to hendelsene anelse "black invitasjon", men bak de svarte invitasjoner er en absolutt ikke kan fritt gå inn forbudt verden. For å fastslå sannheten, Qingquan bestemte seg for å bryte seg inn i ukjent territorium, hva som skjedde etterpå, og hvordan den forferdelige lyssky bak det.

 Hiro Mizushima tenkte rollen som butler var perfekt Cosplay, og kan ikke fullføre den, så nektet å protray for mange ganger. For å overtale ham, direktør talte ham for mange ganger, etter det de anså en måte å be Mizushima å bistå manusforfatter Black Rock Mian og design skriptet slik at han kan delta i produksjon, og fast å delta på ordinært møte i mannskapet . Inntil script nær ferdigstillelse, produsent gjeninnført showet invitasjon, Mizushima til slutt enige om å bli med, de brukte et og et halvt år i mellomtiden. Den opprinnelige utgiveren gitt en tilstand som butler må spilles av Hiro Mizushima. Produsent foreslåtte endringer fasen av historien tid og bakgrunn, bortsett fra Sebastian roller alle originale. Men Charles Adonis bildet er for klassisk, så sin klassiske utseende er også utvidet til Qingxuan. Mizushima tenkte at "fett djevelen var virkelig rart", så for å nå målet om 50 kg kroppsvekt, begynte han vekttap programmet. Videre, siden mange actionscener, han fikk også streng kamptrening.

 Produsent Matsubase sant går ofte i utlandet på grunn av arbeid, og derfor hadde hørt de mest populære tre japanske tegneserier er "One Piece" "Naruto" og "svart diakon" i utlandet og deretter hadde ideen om å sette tegneserien på skjermen. Hiro Mizushima involvert det mye, og ble også invitert til å klippe sammen, er det verdt å nevne at hans virkelige navn "KikoMo" er også inkludert i listen over produsenter. Live-versjonen er alltid en utakknemlig ting, som Spring Festival Gala. Den kontroversielle live-versjonen Svart Butler ble endelig sluppet, en japansk anime nettstedet intervjuet den animerte versjonen av Sebastian Daisuke, han roste filmen og sa at filmen var bra nok, også noen "skryte" var for langt. Uansett utfallet av live-action film, kan det legge flere lesere for komisk Svart Butler. Original manga i Kina var høy popularitet med, også videoen ble opptatt av kinesiske nettbrukere. Box office ytelsen var litt vanlig, oppnådde ikke et stort utbrudd. Om omdømme, den japanske filmen Yahoo området gir en moderat score på 3,45, kan det bli sett av budskapet om brukere, er hovedfokus i historien er unlivable, ikke sett Sebastian lik originalen. Svart Butler er full av kontroverser, men den endeløse temaet fortsatt gjør mange unge velger denne populære tegneserie arbeid fra kinoene.