Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

kan spilleren påkalle mektige skapninger kalt Aeons

Publisert: mandag 20. februar 2017

I kontrollerende Yuna, kan spilleren påkalle mektige skapninger kalt Aeons. Mens i tidligere Final Fantasy-besvergelser dukket opp for en kort periode, slik som påfører skade på fienden før de forsvinner, i Final Fantasy X Aeons ta plassen til partiet og kjempe i hans sted før de vinne kampen, er de beseiret eller er trukket av spilleren Game Jacket Kostymer
. Hver har sine egne statistikker Aeon, kommandoer, spesialangrep, krefter og Turbo. Gjennom hele spillet spilleren får fem forskjellige Eons, med tre ekstra skapninger som kan oppnås gjennom oppdrag.


Styrkingen av Final Fantasy X tegn system representerer en endring fra fortiden og til vanlig system basert på erfaringspoeng og nivåer. På slutten av en kamp, får en karakter en rekke ferdighetspoeng (AP); nådd et visst nivå får du et nivå Ball (LS), kan du bevege seg i en tabell kalt Sferografia. I hvert kvadrat av Sferografia er en somatosfera at hvis aktivert forbedrer karakter, øker en statistisk parameter eller gjør ham lære en teknikk eller ferdighet.


Den Sferografia og veksten banen tillater spilleren å tilpasse karakterene selv går mot sin rolle "naturlig" i spillet. De internasjonale og PAL versjoner av Final Fantasy X har også en Master modus for Sferografia i tillegg til standard: den første er å starte alle tegnene til sentrum, noe som resulterer i mer fleksibel, mens den andre guiden spilleren innenfor forhåndsbestemte binære gjør utvikling lettere.


Utviklingen av Final Fantasy X startet i 1999, med et budsjett på rundt ¥ 4000000000 og en stab på over 100 personer, de fleste av dem hadde jobbet i tidligere spill i serien. Yoshinori Kitase tok på seg rollen som produsent og head-direktør, mens retning av hendelser Guilty Gear Kostymer
, kart og slag ble delt mellom Motomu Toriyama, Takayoshi Nakazato og Toshiro Tsuchida hhv. Tekstskriving tok mellom tre og fire måneder, og mye tid ble viet til å følge stemmen dubbing opptaket. Kazushige Nojima jobbet med Daisuke Watanabe, Toriyama og Kitase til etableringen av scenariet. Nojima forsøkt å etablere en slags sammenheng mellom spilleren og hovedpersonen; så han skrev historien på en slik måte at spillerens fremgang i verden og forstå dens dynamikk ble reflektert i kunnskap og Tidus fortelling.


Den tiende kapittel i Final Fantasy introdusert mange nye produkter innen serien, som for eksempel å bytte til 3D gjengitt bakgrunner, stemmen dubbing og overgangen til en real-time fortelling Cosplay Norway
. Den utøvende produsent Hironobu Sakaguchi uttalt at selv om utgangspunktet han var opptatt med antall innovasjoner og deres mottakelse av publikum, suksessen av serien lå i muligheten for utvikling av avhør og oppleve nye ting team.