Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Mørkere enn svart Innstilling Beskrivelse

Publisert: søndag 25. september 2016

dør
  • For ti år siden, av strålen trenge inn i mysteriet om dannelsen av jorden kaliber 10 km ukjent. To "dører" er plassert i Brasil, "Gates of Heaven" og ligger i Tokyo, "porten til helvete." Med bruk av døren, himmellegemer, unntatt solen forsvinner fra himmelen, himmelen er erstattet av en "falsk himmel." "Dør" førte til fremveksten av kontrakten og Doll og produsere en rekke stoffer og mystiske arter. Interiøret er fylt med spesielle partikler (den "gate" partikler), har en rekke fysiske fenomener blitt forvrengt døde soner.


ved kontrakt  • Med bruk av den "dør" av den menneskelige mutasjon fra superkrefter. Hvem ble kontrakten uten grunn, men tilfeldig. En typisk kontrakt, er dens ånd konfigurert til egoistiske rasjonell tenkning, vil bruke den mest effektive måten å oppnå formålet, er det generelt vises ufølsom. Kontrakten som må betale for muligheten til å bruke "pris" (eller endringer i sine tvangshandlinger), som er opphavet til "kontrakt personer" i navnet. Kontrakter kan holde samme kapasitet, men innholdet og betalings av prisen har variert. Det er ingen absolutt korrelasjon mellom kapasitet og pris.


  • Kontrakt og falske stjerner på himmelen-en korrespondanse. Det spektral respons når evnen til å bruke, tidspunktet for dødsfallet til en meteor fall. Vanligvis analysert via astronomi avdeling kontrakt stjerne som skulle ordnes for en Messier nummer. Kontrakts evne til å lansere et annet tegn på fenomenet er eleven i rødt, utgivelser kroppen en blå la Horno Putnam sende ut lys.


  • Jeg har ikke betalt prisen av kontrakten som vil bli "forsinket betalere (Moratorium)", ute av stand til å kontrollere sine evner, og til slutt blir det fullstendig tap av selv Doll.


dukke  • Kontrakter er like, det samme som en "dør" som kommer fra human mutasjon, også med "dør" i utrydding og utryddelse. Ser helt mistet følelsen og følelse av eierskap, slik som dukker generelt, kan vi ikke ta imot tukt kan ikke egen handling.